Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 14:38 1 903 2

Ferrari LaFerrari ще има свой наследник – ето кога

  • ferrari-
  • laferrari-
  • fxx-k

Колата ще се появи след точно две години

Ferrari LaFerrari ще има свой наследник – ето кога - 1

Едно от най-специалните Ferrari-та правени някога – LaFerrari ще има свой наследник и той ще се появи след точно две години. Разкритията бяха публикувани във форума Auto Pareri от мъж на име Махмуд Маха. Новият хиперкар все още си няма име или поне такова не е споделено, но се подвизава под кодовото название F250.

Според документа публикуван онлайн, колата ще се появи през октомври месец 2024 година и ще се произведе в лимитирана серия от 599 коли. Две години по-късно ще видим и пистова версия с означението XX, която ще се произведе в само 30 бройки.

Една година по-късно, през октомври 2027 година ще видим и кабриолет от който ще се направят 199 броя. Проста математика показва, че новият хиперкар на марката ще бъде произведен в общо 828 екземпляра, ако се доверим на документите. Тестовете започват още през следващия февруари, а първите готови коли ще видим през януари и март 2024 година, като вероятно тогава ще е и премиерата за по-специалните клиенти на италианците.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Равносметка

    2 2 Отговор
    Е па че има тва да не е Торше

    Коментиран от #2

  • 2 Ферари над всичко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Равносметка":

    И всички кочини без значение от марка и континент! Най скъпите красиви и бързи коли на Планетата!