27 Октомври, 2022 19:00 4 552 47

Най-луксозната Alfa дебютира с ново „лице“

  • alfa romeo-
  • tonale-
  • giulia

Giulia получи LED светлини с матрична технология и дигитален километраж

Най-луксозната Alfa дебютира с ново „лице“ - 1

Alfa Romeo представи обновената Giulia, която папараци успяха да заснемат преди няколко месеца. Колата е преминала през лек фейслифт, който засяга малка част от визията на колата, както отвън, така и отвътре. Обновеният модел ще влезе в продажба през февруари със старите двигатели, които към момента компанията предлага с мощност от 160 до 280 конски сили.

По отношение на промените, те засягат главно светлините, които в предната част са получили малко по-различен дизайн и вече могат да се похвалят с матрична LED технология, която да не заслепява насрещния трафик. Предната решетка също е обновена, както и задните светлини.

Интериорът също е получил някои ъпдейти, като например 12.3-инчовия дигитален дисплей пред водача, който напомня на този от класическата Giulia от 60-те години на миналия век в един от режимите си, но също така представя модерна визия в други режими. Налични са също така и нови пакети за колата, които пристигат с до 21-цолови джанти, както и нови цветове.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мисирка

    20 7 Отговор
    Най-много ме кефи 12.3 инчовия дигитален дисплей, който не само че напомня, ами направо е същия, като този на Джулия от 60-те
  • 2 Боби

    9 65 Отговор
    Малеее, матрични фарове! Шкодата ми от 2019г ги има😂. Малеее, 280 коня! Шкодата ми от 2019г ги има. Тия не знам освен на дизайн, на кво разчитат

    Коментиран от #3, #6, #11, #15, #17

  • 3 Гошо

    15 52 Отговор

    До коментар #2 от "Боби":

    Италианска кола брат - бегай далече от нея. Красива, като картина, и нищо повече. За всички които ще ми сложат минусче - да, имал съм алфа, повече такава грешка няма да направя. Те са само за фенове на марката.

    Коментиран от #4, #5, #18

  • 4 На гоуф

    25 6 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    ли мина,
    Всяка марка си има фенове,питай сектанта

    Коментиран от #23

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Смех

    57 8 Отговор

    До коментар #2 от "Боби":

    Има една разлика Алфа е икона а шкодата чехскибоклук 🤣
  • 7 Хамрун Вадуцки

    13 28 Отговор
    Алфа е прекрасен автомобил в кратките моменти в които всичко и е наред.
  • 8 хехехе

    18 4 Отговор
    аууууу на автомобилни теми спирам да чета коментарите ние сме 6 милиона и имаме поне 10 милиона авто специалисти кой каквато трошка кара това си хвали е айде със здраве който има време за губене да спори тук аз съм на друга марка чаоооооооо
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ха ха ха

    3 12 Отговор

    До коментар #9 от "Тоалетна хартия":

    Даже не си и смешен! Имало...., били скъпи...., само дето никой не ги купува и продажбите им са се сринали до единични бройки!
  • 11 ...

    23 2 Отговор

    До коментар #2 от "Боби":

    айде сега ни кажи кой от умрелите гоуфове втора цедка дето си им фен има 500 коня от завода?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Тоалетна хартия

    16 6 Отговор

    До коментар #12 от "Ха ха ха":

    Имал съм и имам различни коли. Алфата ми прави най-голям кеф....Никога не си имал читава алфа!!! Дачия е иделния бачкатор на пътя. Паджеро , G класа и Ленд крузер за извън путя...Коя от тия.коли си имал???

    Коментиран от #14

  • 14 Ха ха ха

    3 20 Отговор

    До коментар #13 от "Тоалетна хартия":

    Излагаш се! Никога човек който има G класа и Land Kruzer, няма да си купи Алфа, НИКОГА! Е, Датчията и отива.... Позабавлявах се, няма нужда да ми отговаряш, защото и аз няма да го направя! Карай си Алфата със здраве!

    Коментиран от #16

  • 15 Перник-мерник

    17 4 Отговор

    До коментар #2 от "Боби":

    И аз карам 2021г. Шкода с лазер-матрични фарове и дигитален кокпит, но не ми пречи най-силната и истинска кола, която съм имал да е 11-секундна Алфа….
  • 16 Тоалетна хартия

    24 2 Отговор

    До коментар #14 от "Ха ха ха":

    Лаф на старите джамбази””Ако не си имал Алфа, значи някога не си имал кола””Не познавам авто търговци, които никога не са имали Алфа. Но Алфа не се продава в България, селянина иска голф.....Не съм акционер в Алфа, но хубава алфа струва, колкото бмв или суди. Поне тая, която купих от Австрия, миналата година, гледадах бмв 5 ,ауди 6 ..бяха на същите цени!!!Q 4, истинско 4х4...Глейси голфа!!
  • 17 Бобчо

    26 0 Отговор

    До коментар #2 от "Боби":

    Вярно, Шкода и целия ВАГ от лампички и коне на хартия я докарват. Иначе са пълно недоразумение. Неотдавна си купих нова Шкода. Това е предмета (трудно е да се нарече автомобил), от който поисках да се отърва само след два месеца ползване. И да знаеш, колите не се сравняват по лампички и таблети.

    Коментиран от #19, #20, #21

  • 18 Гай Юлий

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    Как да повториш, като това нещо си иска адекватна поддръжка. То не върви само да му се яхаш и като се счупи да се чешеш по главата. Аз също имам алфа и съм се наслушал на акъли от български пишман инженери и разбирачи. И не само за марката от конкретния случай, ами за много други неща. На българина му дай да бръщолеви празни приказки и да ръси акъл, то затова и дереджето ни е такова.
  • 19 Ето го следващия...

    2 11 Отговор

    До коментар #17 от "Бобчо":

    И каква точно нова Шкода си купи - Рапид или Скала ли..???
    И какво не и функцинираше правилно за 2 месеца експлоатация...???
  • 20 .....

    17 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бобчо":

    хубаво си направил. а това шкодаджия да ти говори за коли или да си мисли че може да шофира са най- големите вицове съществуващи. едно време така бяха тия с фордовете след 2007г. така и не разбраха шкодаджиите че кара бюджетен супер скучен на 12к километра от спорта семейно работен автомобил за от а до б. филмари страшни

    Коментиран от #22

  • 21 Цецкоо

    0 13 Отговор

    До коментар #17 от "Бобчо":

    Ама и на живо стоков Супърб 2.0 TSI 4x4 272/280 конн си прави 5.2-5.3 до 100 от сутрин до вечер....което не е никак зле за ежедневна кола с прилични екстри, возия и комфорт....
    А много добре знаеме още колко нагоре може този ГЕН 3 мотор... дори само със софт пада под 5 до 100....

    Коментиран от #24

  • 22 Многоточковия

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от ".....":

    Хайде моля те - ела да ни покажеш и научиш с твоя мега-автомобил, как да караме - става ли???
  • 23 сектант

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "На гоуф":

    еми да
  • 24 Притежател

    17 2 Отговор

    До коментар #21 от "Цецкоо":

    Какви са тези голфове и шкоди бе момченца,тука става въпрос за една икона в световното автомобилостроене каквато е ALFA ROMEO. Един малък автомобилен производител, а със толкова големи успехи в автомобилните състезания .Но като ви мързи да прочетете с малките си мозъчета нещо ръсите само простотии.И пак да ви напомня, ALFA ROMEO е бащата на най добрия спортен автомобил Ferrari затова подобията на автомобили от ваг групата карайте плътно в дясно и не се пречкайте на бързите Алфети.

    Коментиран от #25

  • 25 Къде да

    0 8 Отговор

    До коментар #24 от "Притежател":

    дойдем и да видим тези бързи Алфети???
    Единтвената бърза в БГ беше моята бивша 155 Ку4 с време 11.7 на 400 метра, която отдавна отиде за донор на гръцки проект...
    Сега се возя за ежедневка с няколко вече нови Шкоди и мога да ти кажа, без да имат никакви спортни претенции - никак не лоши и безпроблемни автомобили са....
    Филмите са по-скоро във вашите глави, същите като едно време в Алфа форума.... скачаха на СТИ-та и Ево 8-ци с умрелите ТС-ки.....

    Коментиран от #26, #28

  • 26 Е добре де

    0 4 Отговор

    До коментар #25 от "Къде да":

    ясно, цъкате -, но не казвате къде да видим тези бързи Алфети....
    Момчета, с бързи 159-ки JTDm ли сте???
  • 27 Притежател

    8 0 Отговор
    Ако нещата стояха така както си ги описал защо Алфа Ромео е трън в очите ви, защо не си карате вагените и не спрете да плюете под всяка статия за Алфа Ромео.Разбирам какъв ви е проблема,той произлиза точно от това че Алфа Ромео винаги е бил автомобил със спортен характер и това е нещото което много ви дразни.Примерно аз никога не поглеждам статиите за автомобили които не ме интересуват и не коментирам,а да си призная те са доста и голяма част от тях са германски към които принадлежи и шкода,скучни и прехвалени автомобили не ме вълнуват.И защо всеки път като ме види някой от вас в огледалото със немския си кош иска да счупи педала на газта от което няма никаква полза защото започва да се отдалечава в огледалото ми за задно виждане.П.С.По малко натискайте педала на газта от ваген групата защото спомагате за ускоряване на глобалното затопляне .

    Коментиран от #29

  • 28 Притежател

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Къде да":

    Коментар 27 е за тебе, много сте отворени със пушещите вагени но Американците хубаво ви го натресоха.

    Коментиран от #30

  • 29 Добре де

    0 5 Отговор

    До коментар #27 от "Притежател":

    кажи с каква толкова силна италянка си, ако си около Сф, да се видим - да поговорим за истински италиански коли (не е само Алфа!!!), да покажеш колко е качествена и бърза, пък може и да видиш нещо положително в новите гадни шкоди...не бъди кон с капаци.... този твоя път съм го минал преди повече от 15-20 години....

    Коментиран от #31

  • 30 На кой какво

    0 3 Отговор

    До коментар #28 от "Притежател":

    е натресъл бе г-н Комплекс???
    Само лаеш, без да кажеш нищо по темата... то се вижда кой са натресените...
    Казвай како толкова караш, че се държи все едно си изкарал някой Монреал от 74-та...

    Коментиран от #32

  • 31 Притежател

    8 0 Отговор

    До коментар #29 от "Добре де":

    Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ,спираме до тук защото споменаването името на вагена който притежаваш е обида за тази световна икона.

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Хайде да я видим

    0 6 Отговор

    До коментар #31 от "Притежател":

    Защото много ама много дълбоко се съмнявам в мечтите ти….
    И Алфа не започва с Джулия КуВе, на която дори мотора не е нейн….
    Комплексирано момче си….много…..
  • 34 Алфа е тотален мазохизъм

    1 10 Отговор
    Ти да видиш! 33 коментара за тия боклуци? Това италианците не го купуват, но в България си има едни 5% болни сектанти, които си мислят че карат едва ли не Ферари, но в друга опаковка и искат да са различни. Ужасно качество, хубава опаковка и куп проблеми за собственика- Това е Алфа Ромео от десетилетия

    Коментиран от #36, #46

  • 35 Притежател

    6 0 Отговор
    Комплексарите сте вие защото нямате собствено мнение и вярвате на простотиите които говорят за ALFA ROMEO и не смеете да притежавате автомобил от тази световна икона .Също не ти е ясно и кое на кого принадлежи и не знаеш нищо от историята на този италиянски производител.

    Коментиран от #37

  • 36 Факт

    6 0 Отговор

    До коментар #34 от "Алфа е тотален мазохизъм":

    Тази "обич" говори много за простотиите които си изписал и за съжалението ти че никога не си притежавал Алфа Ромео а си направил грешката да си купиш немски боклук.
  • 37 Добре де

    0 4 Отговор

    До коментар #35 от "Притежател":

    нали ти казах-дай да се видим и да поговорим, то ще си проличи кой колко знае….
    Дай тамън ще видим въображаемото ти КуВе….🤣🤣🤣
    Когато аз съм притежавал 11-секундна Алфа, ти не си знаел какво е ДВГ…:
    Имал съм 4 Алфи, 3 Фиата и 1 Ланча-почти всичките с турбо-бензинови и правени мотори….
    Едната Алфа дори я има още на клипчета в тубата….
    А ти какви Алфи си притежавал???

    Коментиран от #38, #39

  • 38 Това не е вярно

    7 0 Отговор

    До коментар #37 от "Добре де":

    И след това си се качил на този куц кон Шкода?
  • 39 Фантазьор си голям

    7 0 Отговор

    До коментар #37 от "Добре де":

    Ако наистина си притежавал такава Алфа никога нямаше да караш шкода.Голям фантазьор си,кой се качва от чистокръвен италиянски жребец на куцо магаре?

    Коментиран от #40, #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 С Алфите

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "Фантазьор си голям":

    съм започнал още с 90-ка 2.4 TD, после 75-ца 2.0 ТС, после 2 155-ци: едната 2.0 16-ка ТС и другата е въпросната 155 Ку 4 (ако въобще имаш идея какво силово предаване е…) с кована карантия, валове Коломбо и Бариани, лагерна турбина и елетроника от РП Лаб…. проблем беше с кутиите, цепеше корпуса след няколко драга….не помагаха и усилващите плочи, а истинските кутии започваха от 15 Евра преди 10-на години….
    За другите Фиати и Ланчата е отделна тема, но бяха по-слаби….

    Коментиран от #42

  • 42 Притежател

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от "С Алфите":

    Това ако е вярно защо е тази омраза към Алфа Ромео.Аз познавам човек който също се е съзтезавал и сам си ги е правил Алфите и ги е наказвал ,и в момента цялото му семейство карат само Алфи .Завършил е висше образование за двигатели с вътрешно горене и е много навътре в нещата , за друг автомобилен производител не иска и да чуе макар че за мене като качество японското няма аналог.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Не разбирам

    0 5 Отговор
    Много от коли , но искам да споделя следния факт. Дори и в Италия(където съм в момента) масово полицейски коли са комбита на ВАГ. Още преди 4-5 години полицейските Алфи започнаха постепенно да ги заменят с модели на ВАГ. Та въпроса ми е......Що тъй постъпиха тез хора аджеба?

    Коментиран от #45

  • 45 Тоалетна хартия

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "Не разбирам":

    Щото е държавна поръчка и някой печели яко комисионни....МАФИЯ. не е българска дума!
  • 46 Без думи

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "Алфа е тотален мазохизъм":

    "Alfa Romeo представи новите Giulia и Stelvio, които ще бъдат налични от февруари 2023 г. Два модела, спечелили многобройни награди и световно признание благодарение на типичните за марката качества като перфектно "разпределение на теглото, най-добрата в класа динамика на шофиране, най-добрите технологични и инженерни решения и непреходния дизайн, който прави всеки автомобил Alfa Romeo произведение на изкуството в движение.
  • 47 До бързия с шкодата и кучката

    0 0 Отговор
    имам един туин спарк който ще препарира всяка атмосферна шкода :) тея с турбините могат да дойдат на калояново :)