Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 13:03 1 402 5

GM спира рекламите в Twitter след сделката с Мъск

  • twitter-
  • gm-
  • general motors-
  • мъск-
  • реклама

Компанията обяви, че това е временно решение

Сделката между Twitter и Илон Мъск неминуемо ще се отрази на социалната мрежа и нейните потребители, като само времето ще покаже дали това ще е положително или отрицателно. Изглежда времето ще покаже и дали автомобилните производители ще използват платформата, след като от General Motors обявиха, че спират да плащат за реклами в Twitter.

Ходът бе официално обявен в изявление в което се споменава, че компанията ще изчака да разбере посоката в която ще се развива платформата след смяната на собствеността. От GM заявиха, че това е нормално при големи промени в медийните платформи.

GM не е единствената автомобилна компания, която взе отношение по сделката. В официалния профил на Citroen например се появи публикация в която компанията приветства новия собственик, който е и техен опонент. Изпълнителният директор на Fisker пък, дори не изчака официалното обявяване на сделката между Twitter и Мъск и изтри профила си в знак на протест.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахахаха

    9 5 Отговор
    Какво произвежда генерал мотърз, че да пуска и реклами! Умрели риби, Детройт прилича на Монтана, нашата Монтана!

    Коментиран от #5

  • 3 Буха ха

    6 1 Отговор
    Джи Ем да не се ежат, че Мъск утре може да ги купи и напук да продължи да рекламира боклуците им.

    Коментиран от #4

  • 4 И за какво им е да го правят

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Буха ха":

    За какво им е този динозавър който произвежда автомобили с ДВГ?

    По-вероятно е да купят компанията за товарни автомобили на mercedes, за да произвеждат електрическите си камиони на техните линии. Така или иначе струват по-малко от twitter, който илон мъск купи с джобните си пари.

    Поне за mercedes няма да харчи лични пари ,а ще ги купи с парите на Тесла. Така или иначе имат 21 милиарда свободен кеш в банката, който не могат да се сетят за какво да изхарчат вече втора година, а нямат и дългове да изплащат
  • 5 Дай боже да

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хахахаха":

    Живея у Детройд па нека е Монтана нашата Монтана