Last news in Fakti

1 Декември, 2022 16:48 5 425 7

Тази G-Klasse може да стигне навсякъде

  • mercedes-
  • g-klasse-
  • тунинг-
  • вериги-

Тунинг студио добави вериги на всъдехода

Тази G-Klasse може да стигне навсякъде  - 1

Германското тунинг студио Delta 4x4 представи новия си проект на базата на Mercedes G500, който успешно може да се конкурира, а вероятно и превъзхожда дори и най-екстремната G-Klasse в изпълнението 4x42 . За разлика от повечето тунинг студиа, които залагат на повече мощност, големи джанти и спойлери, подходът на тази компания е в съвсем различна посока.

От Delta 4х4 са заменили стандартните гуми на колата с вериги, а също така са поставили и 20см лифт кит, който да позволи на веригите да бъдат поставени на място им. Заедно с тях са поставени и по-широки арки на калниците, които да покрият по-голямата следа на всъдехода.

Конверсията между зимни вериги и летни гуми може да бъде направена лесно, казват от компанията, макар да не споменава колко време точно отнема процедурата. Впечатление прави и булбар на предната броня с допълнително монтирани светлини.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    12 3 Отговор
    Да пробват да му спаднат "гумите" на това нещо ония зелени идиоти от TyreExtinguishers!!! Пожелавам им успех, хахаха!!! XD
  • 2 Като комбайн

    9 4 Отговор
    "Тунингована" е като комбайн Лазерна за оризище!:))

    Коментиран от #3

  • 3 Корекция

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Като комбайн":

    Лаверда е комбайна. Тия автоматични коректори по клавиатурите са повече за яд.
  • 4 оня с коня

    7 10 Отговор
    Русофилите тука твърдо заявиха че където може да стигне Ладата-Нива,никоя друга кола не може.И ще повярвам на тях НЕ защото е верно,а защото са много докачливи и ако не им повярвам много ще се обидят!
  • 5 един от многото

    10 2 Отговор
    По добре да си купя трактор , много по евтин , че и проходим , а и с него ще изтегля това недомислие като закъса!
  • 6 Гоуст

    8 2 Отговор
    Такива " китове" има за почти всякакви "джипове", даже и за леки автомобили не са сложни. На мястото на джантата се монтира зъбно колело и готово. Но никой нищо не казва за максимална/средна скорост и страничен наклон и радиус на завой на доработените коли. Просто Факти си пълнят статиите.
  • 7 Мдаааааа

    6 1 Отговор
    Закон на офроуда: Колкото ти е по-мощен джипа, толкова по-далеч ще ходиш за трактор да го докара. Собственика на това недоразумение на снимката ще трябва да търси трактор от най-големите.