Last news in Fakti

28 Януари, 2023 12:04 2 660 3

Audi ще представи втори фейслифт на Q7

  • audi-
  • q7-
  • фейслифт

Фотошпиони засякоха кросоувър с камуфлаж

Audi ще представи втори фейслифт на Q7 - 1

Audi представи второто поколение на Q7 през 2015 година, а през 2020 година показа и фйслифт, който имаше за цел да освежи модела, за да го задържи актуален на пазара за още няколко години. Изглежда сега от Audi отново ще използват същия коз, като покажат фейслифт на обновения модел. Данните за това идват от AutoExpress, които разпространиха снимки на покрит с камуфлаж кросоувър в начален стадии на тестове.

Колата е покрита частично с камуфлаж и ясно можем да видим формите и пропорциите на популярния германски кросоувър. Единствената тайна е около фаровете, калниците и решетките, които вероятно ще бъдат засегнати най-много при обновяването на модела. Съдейки по формата на светлините, те ще бъдат изцяло преработени с още по-ръбати форми и нови графики.

Това вероятно ще е последното поколение на Q7 с конвенционален двигател, а от Audi изглежда нямат желание да вкарват още средства в разработването на изцяло ново поколение. Припомняме, че през 2026 година компанията ще представя само електрически модели и Q7 E-Tron вероятно ще е един от тях.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 психо

    4 5 Отговор
    и това ли ще тежи повече от 2 тона? трябва по две винетки да плащат
  • 2 папуас

    8 2 Отговор
    Не съм карал Кю седмица ,дори не съм се качвал на такава ... сигурно е хубава кола ,ама ... защо видя ли такава на пътя ,в съзнанието ми излиза асоциация с кухненска мебел или електроуред /напр. хладилник)?!
  • 3 Иво

    5 0 Отговор
    За 8 години производство следва втори фейслифт а японците за толкова време пускат втори нов модел.През 2015г когато беше представен все още актуалния Q7,Хонда пусна на пазара фейслифт на CR-V 4-та генерация а от 08.2022 на пазара вече е 6-та.