Last news in Fakti

2 Февруари, 2023 17:52 1 637 3

AC Schnitzer предложи подобренията си за комбито М3

  • bmw-
  • m3-
  • m3 touring-
  • комби-
  • ac schnitzer

Засегната е визията и мощността

AC Schnitzer предложи подобренията си за комбито М3 - 1

AC Schnitzer е една от култовите германски компании за тунинг и като такава няма как да пропусне едно от новите попълнения в гамата на BMW M – комбито М3. Компанията вече предлага тунинг пакет в типично нейн стил, който изцяло променя облика на комбито по подобие на седана, който видяхме преди две години.

Промените започват от предната решетка и продължават с добавки върху страничните отвори на бронята и долната част, която е получила карбонов сплитер. Подобни промени има и по калниците, където отново има аеро елементи. Страничната линия е обновена и с нови прагове и няколко варианта за джанти. Задницата се е сдобила с нов дифузьор и накрайници на ауспусите.

Мощността е повишена до 590 конски сили с допълнителен модул, който лесно може да бъде закачен и откачен, а въртящият момент достига 750 нютон метра. Комбито запазва автоматичната си трансмисия и задвижването на четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оги

    2 14 Отговор
    Няма по-грозно нещо от кола комби. Неслучайно само немците ги карат.

    Коментиран от #2

  • 2 Факт

    1 10 Отговор

    До коментар #1 от "Оги":

    Хората отдавна минаха на Сув комбито само в германция при нечистокопитните
  • 3 бай Даньо

    2 3 Отговор
    Комби М3 е перверзия.