Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 18:47 2 466 5

Brabus се погрижи за новото G63 4x4²

  • barbs-
  • g-klasse-
  • g63-
  • тунинг

Всъдеходът е получил ъпгрейд на визията и двигателя

Brabus се погрижи за новото G63 4x4² - 1

Brabus няма как да пропусне модифицирането по най-скъпата версия на G-Klasse и сега от тунинг студиото показаха своята версия на G63 4x4². Огромният всъдеход е получил множество ъпгрейди по визията, както и по двигателя, което позволява достигането на по-голяма мощност и още по-агресивен външен вид.

Като за начало започваме с карбоновите добавки по предния капак, тавана, арките на кланиците и монтираните LED светлини. Емблемите на Mercedes са заменени с тези на Brabus, а 22-цоловите джанти са подменени с такива дело на германското тунинг студио с черен завършек.

Под капака работи познатият 4.0-литров бензинов двигател, който с помощта на нова изпускателна система и намеси по софтуера вече може да се похвали с мощност достигаща до 800 конски сили. Въртящият момент достига до 1000 нютон метра. От Brabus не споделят официални цифри за ускорението, но можем да предположим, че те са по-високи от стандартните 4.5 секунди до 100км/ч.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор
    СУПЕР ДЖИП страхотен Е
  • 2 Ферман

    5 12 Отговор
    Заприличал на УАЗка?
  • 3 Смех 😆🤡🤣

    7 11 Отговор
    Тва при един сериозен наклон и пада по покрив
  • 4 Пепи

    5 6 Отговор
    LADA 2105 я правиха по-малко години.
  • 5 Турбодизел

    0 0 Отговор
    Страшна работа. Продадените на отрудени милионери за по 350 000 евра такива щъркели всичките ги извикаха на "акция за сервиз и корекция" да им заменят диференциалите по гаранция. Щото всички бързат, бързат облещили се до кръвоизливи в очите да вземат ПАРАТА, а това, че насреща дават суров боклук недоправен- здраве да е, после ще го мислиме. Всичката тая индустрия- продавачи на скъпи илюзии ще се срине до 10-на години, защото: 1. Младото поколение не го интересува нищо и нищо не иска да притежава. Не иска да носи отговорности. 2. Китайците ще навлезнат с посредствена, но добре упакована и удобна техника НА ЦЕНА!!! + те са се разбрали с Путин и за тях суровината евтина, пък за другите- скъпа. Аз пуканки съм си купил, съветвам ви и Вас, за да има какво да хрупаме дорде гледаме сеир.