Last news in Fakti

30 Март, 2023 10:23 2 761 7

Разсекретиха интериора на новия Cayenne

  • porsche-
  • cayenne-
  • интериор

Дебютът на кросоувъра ще се състои на 18 април

Разсекретиха интериора на новия Cayenne  - 1

В последно време много производители решиха да заложат на частичното разкриване на автомобилите си преди официалния им дебют и докато преди това се поверяваше на фотошпиони, сега компаниите сами разпространяват снимки в интернет. Същото се случва и при Porsche, които споделиха няколко снимки на интериора на новия Cayenne. След като преди около две седмици видяхме покрити с камуфлажи автомобили, то следващата стъпка вероятно ще бъде показването на целия автомобил на 18 април.

Въпреки, че ще бъде само фейслифт, Cayenne ще се промени драстично отвътре, получавайки изяло ново оформление. Пред водача има нов 12.6-инчов извит дисплей с различни режими на работа, който заменя класическата конфигурация с кръгъл обортомер в средата. Налични са още два екрана, един 12.3-инчов в центъра на таблото за всички оперативни нужди на колата, както и един 10.9-инчов пред пасажера, който също показва различна информация и може да променя част от настройките в автомобила.

Под централния дисплей се намират и контролите на климатика, които също са нови с черен панел и сензорни бутони. Под тях има и физически бутон за звук. Стандартно пристига и място за безжично зареждане с охлаждане, които се намират на мястото на скоростния лост. Той вече се е превърнал в малък превключвател като при 911 и се намира върху горната част на таблото, вдясно от волана.

Стандартно новият Cayenne ще се предлага с 3.0-литров шестак с около 350 конски сили, докато S-версията ще ви предостави осмак с 468 конски сили. Хибридът E-Hybrid PHEV ще предлага около 460 конски сили, но по-голяма 25.9кВтч батерия. Очаква се на по-късен етап да видим и Turbo S E-Hybrid версия с повишена мощност.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    7 4 Отговор
    Грозна работа. А страничните въздуховоди стърчат все едно са от друга кола.

    Коментиран от #5

  • 2 Лаврентий Берия

    10 1 Отговор
    Грозно! Ако искам да цъкам Call of Duty си имам PS. Тези автомобили вече нямат "душа". Както казва един от любимите ми герои в Sin City - всичките приличат на самобръсначки. Не съм склонен често да залитам по миналото, обаче - на времето имах Форд Скорпио 1991, или пък примерно после БМВ 5-ца. Тези автомобили имаха дух, присъствие и не можеше да ги объркаш. Тогава просто карахме автомобили. Това сега е бълвоч, нищо дето е луксозен и скъп. Съжелявам за онова поколение истински автомобили.
  • 3 Патурко

    6 1 Отговор
    Преоблечено Ауди и Туарег! Тъжна картинка, но печалбите са по-важни от имиджа!
  • 4 Тоз

    2 4 Отговор
    Грозен и груб интериор, както винаги и при всички модели на марката. Да видят GTR как го правят.
  • 5 Да да

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ганчо докато ги направи са тези въздуховоди ще минат векове,още сме на чушкопек с 3 чушки,мъчим се сега за 5
  • 6 Пе60

    4 1 Отговор
    теУевизор на коУела
  • 7 ...

    1 1 Отговор
    тотална дизайнерска бездарност. Текущия и предишния интериори са в пъти по-добре изглеждащи