Last news in Fakti

28 Април, 2023 13:41 2 567 9

Citroen с ново поколение на C3 Aircross

  • citroen-
  • c3-
  • aircross

Световният дебют на второто поколение на кросоувъра се състоя в Индия

Citroen с ново поколение на C3 Aircross - 1

Второто поколение на модела C3 Aircross е изградено върху модулната платформа CMP. Дължина на автомобила е 4.3 метра, а междуосието - 2 671 мм. Автомобилът получава широка унификация с хечбека C3.

Citroen с ново поколение на C3 Aircross

По-специално, двете коли имат еднакви фарове и преден капак. Любопитното е, че въпреки своята компактност, C3 Aircross има седемместна версия в допълнение към базовата, която е петместна.

Citroen с ново поколение на C3 Aircross

В базовото си ниво на оборудване колата разполага с 1.2-литров турбо двигател с мощност 110 конски сили, механична скоростна кутия и задвижване на предните колела. В бъдеще се планира да бъде пусната и модификация с автоматична скоростна кутия.

Citroen с ново поколение на C3 Aircross

Цените на кросоувъра за индийския пазар ще бъдат обявени през втората половина на годината, като все още не е ясно на кои пазари (освен индийския) ще се продава второто поколение C3 Aircross.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мхм

    2 10 Отговор
    Как няма да им падат продажбите на тези като нямат адекватни модели може ли 2023-та да нямаш хибриди в гамата си а да предлагаш дизелови праисторически технологии.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Нарухито

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мхм":

    Ситроен имат множество хибриди и електрически модели в гамата си.
    Имат хибриден и/или електрически вариант на почти всеки един техен модел.
  • 3 Вальоо

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мхм":

    Всъщност ако си направиш малко труда да погледнеш, единствения дизел който се предлага в цялата PSA група е 1.6HDi. Други дизели няма. Всичко друго е бензин/ бензин+хибрид. Но от къде да знаеш, като цитираш дядовците дето стоят пред входа на панелката.

    Коментиран от #4

  • 4 Мхм

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Вальоо":

    А ти сигурно щеше да забележиш че единствените хибриди които предлагат са някакви умрели пъг ин.

    Коментиран от #5

  • 5 Вальоо

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мхм":

    Чудо голямо? Аз и без това не се интересувам от тези "Ситроени". Това е просто Пежо с друга емблема. Истинските Ситроени спират до 2017г. и имат истински двигатели. Аз просто те контрирах в това че, пускаш невярна информация.
  • 6 До топлото

    0 2 Отговор
    Е нищо не си контрирал именно липсата на тпва за което говоря прави моделите им неадекватни

    Коментиран от #7

  • 7 Вальоо

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "До топлото":

    Контрирах факта че разпространяваш невярна информация. А дали са адекватни или не, вече е решение на всеки един потребител. Така иначе, новите коли са доста еднакви всичките. Дали ще и ситроен,рено, пежо, VW или шкода, е много подобно всичко.

    Коментиран от #8

  • 8 До топлото

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Вальоо":

    Значи под хибриди се има предвид пълен набор от хибриди което те нямат.

    Коментиран от #9

  • 9 Вальоо

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "До топлото":

    Все ми е тая :D Така иначе, карам само дизел/бензин. Не ме вълнуват хибриди, мибриди, електрички и всякакви други миксери. Ти като искаш, си карай тойотите, никой не те спира. Просто недей да пишеш пълни глупости по форумите, че ще вземе някое 13 годишно дете да си повярва.