Last news in Fakti

7 Май, 2023 10:30 6 477 2

Подробностите за новата евтина Honda

  • honda-
  • elevate

Цената на кросоувъра Elevate ще бъде под 18 000 евро.

Подробностите за новата евтина Honda - 1

Honda обяви нов бюджетен кросоувър, който ще се казва Elevate и който ще бъде представен през лятото. Официалният тийзър на новия модел беше публикуван на страницата на Honda в Instagram .

Това не е първото изображение на кросоувъра. По-рано беше представен друг тийзър, а колата също беше видяна в камуфлаж по време на тестове в Индия. Именно в тази страна ще бъде пуснат за първи път на пазара новия кросоувър.

Конкуренти на модела ще са Hyundai Creta, KIA Seltos и новото Suzuki Grand Vitara. Цената на колата ще бъде под 18 000 евро. Съдейки по изображенията, новата Honda Elevate ще се отличава с стилен дизайн с висок преден капак, издължени LED фарове и широка радиаторна решетка.

Автомобилът донякъде наподобява новото поколение Honda HR-V. Евтиният кросоувър на Honda ще бъде изграден върху платформата на седана City. Дължината му ще бъде около 4.2 - 4.3 метра, а междуосието около 2.6 м.

Базовата версия на Honda Elevate ще получи 1.5-литров бензинов двигател с мощност 121 к.с., който ще работи съвместно с вариаторна скоростна кутия. По-късно моделната линия ще бъде допълнена от икономичен хибрид. Всички версии на кросоувъра ще бъдат само с предно задвижване.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ммм

    6 15 Отговор
    И хонда се чупят след гаранцията.
  • 2 Королата

    22 3 Отговор
    Взех я бърната от лизинг , и за три год. и крушка не съм сменял. Най-скучната и желязна кола !!