Last news in Fakti

9 Май, 2023 12:56 7 215 4

Mercedes пенсионира един от най-стилните си модели

  • mercedes-
  • cls-
  • e-klasse

CLS ще спре да се произвежда през август

Mercedes пенсионира един от най-стилните си модели - 1

Слуховете за това, че Mercedes ще се откаже от един CLS бяха официално потвърдени от компанията, която сподели, че краят на стилния модел ще дойде през август. В изявление пред австралийското издание CarExpert, говорител на марката е потвърдил, че CLS ще остане на поточната линия само още няколко месеца, до края на август. Точно на 31-ви от нея ще слезе и последният CLS и ще освободи място за производството на новото поколение E-Klasse.

Бърза справка в сайта на Mercedes показва, че колата вече липсва от списъка с автомобили за поръчка и желаещите могат да разчитат само на автомобили на склад, ако има такива. Съвсем наскоро германците показаха новото поколение на E-Klasse и се очакваше да видим и по-стилната му версия в лицето на ново поколение CLS, но изглежда, че това няма да се случи.

Mercedes CLS се появи на пазара през 2004-та година, като стъпи на основата на E-Klasse, предлагайки по-атрактивна външност за сметка на по-малко вътрешно пространство. През 2011-та година се появи и второто поколение на модела, което предложи и по-практична Shooting Brake версия. През 2018-та година се появи и последното поколение, което изглежда ще се произвежда само още няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    9 7 Отговор
    Време беше , тая кола се препокрива много с gt купе 4 врати …

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Топ

    27 1 Отговор
    Кола изпреварила времето си, все още красива и с изящна линия ,а на времето беше нещо имзвънземно
  • 4 Никси

    3 0 Отговор
    Как че го пенсионират ?, Първа категория ли ? , а че вземе ли 20 Брутни заплати от по 4бона ?, А Тавана на Пенсията колко ли ще му е 3 400 лева ? , Като го гледам май нищо нема да вземе щото е дошъл с новите пари тоя Мерцедес , категориите за труд бяха до 2000година , кой вземал , вземал !!!😂😀😄😁😛😃😛😁😄😂😀😄😁😛😃.