Last news in Fakti

11 Май, 2023 17:13 1 629 7

Вече не може да си купите чисто нов Huracan или поне не от Lamborghini

  • lamborghini-
  • huracan-
  • revuelto

Всички коли, които ще бъдат произведени до 2024 година са продадени

Вече не може да си купите чисто нов Huracan или поне не от Lamborghini - 1

В края на 2013-та година Lamborghini представи Huracan. Компактен модел с V10, който ни представи изцяло новия подход на марката към автомобилите тогава. Сега, близо 10 години по-късно италианците обявиха, че абсолютно всички автомобили от модела, които са направени или предстоят да бъдат направени, вече са разпродадени. Информацията за това бе споделена в документ по повод финансовите въпроси на марката.

Там се пояснява, че моделът ще слезе от поточната линия през 2024 година, но компанията вече е приела и последните поръчки за чисто нови автомобили. Разбира се, не се изключва възможността да видим специална версия, която да ознаменува края на модела, но към момента поне няма информация за това. Очаква се през 2024-та година да видим и наследника на Huracan, който може да ни представи някои интересни варианти за задвижването.

Ако се вярва на слуховете, то не е изключено новият суперкар да бъде оборудван с бензинов осмак, вместо V10, който да се подпомага от електромотор, подобно на конфигурацията при Revuelto. Не е сигурно дали това ще се случи, но със сигурност очакваме форма на електрификация по новия модел, независимо дали тя ще се комбинира с осмак или V10. Въпреки, че всички Huracan-и са разпродадени, то ако твърдо сте решили, че искате подобен автомобил, обявите в най-големия сайт за автомобили в България - mobile.bg са 41 на брой към този момент.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    3 1 Отговор
    Ето това вече е трагедия ужас
  • 2 Епа

    2 0 Отговор
    Да си го имат 😀
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    1 1 Отговор
    Това е кола!
  • 7 Романов

    0 1 Отговор
    Преди можех да си купя. Сега вече не мога. Язък!