Last news in Fakti

25 Май, 2023 13:39 1 999 0

Жената на Кен Блок тръгва по стъпките му

  • кен блок-
  • луси блок-
  • pikes peak-
  • състезание

Луси Блок ще вземе участие в Pikes Peak

Жената на Кен Блок тръгва по стъпките му - 1

След като преди месец стана ясно, че дъщерята на Кен Блок ще управялва изключително мощното Porsche на баща си по време на планинското състезание Pikes Peak, сега стана ясно, че още една дама от семейство Блок ще се включи в надпреварата.

Става въпрос за съпругата на покойния Кен Блок - Луси. Тя ще управлява Sierra Echo EV в категорията Unlimited с номер 430 отстрани. Моделът Echo е построен от Sierra Cars, като е оборудван с един електрически двигател от Hypercraft и батерии с обща мощност 55,8 кВтч. Возилото генерира 300 конски сили за едноместния състезателен автомобил с тръбна рама, което му осигурява максимална скорост от 193км/ч. Това ще бъде първото състезание на Люси на хълма.

"Да получим възможността да караме на върха за Кен в Пайкс Пийк е чест", казва тя в изявление, споделено от Dirtfish."Той даде толкова много на общността на екшън спортовете. Шофирането на Pikes Peak International Hill Climb ни дава възможност да пренесем духа на Кен напред и да направим нещо, което той самият с удоволствие правеше. Нямаме търпение да успеем да използваме тази възможност, за да създадем осведоменост около бранда 43 и да отпразнуваме любовта на съпруга ми към моторните спортове и иновациите."


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА