Last news in Fakti

29 Май, 2023 14:58 3 263 1

Снимаха новата Kia Sorento (ВИДЕО)

  • kia-
  • sorento-
  • sportage

Обновеният модел ще се появи през следващата година

Снимаха новата Kia Sorento (ВИДЕО) - 1

Kia Sorento е дългогодишен представител на корейската компания и през последните над 20 години видяхме четири поколения на най-големия кросоувър на марката за Европа. Последното от тях е на пазара от 2020 година, но изглежда вече е дошло време и за неговия рестайлинг, след като в YouTube бяха публикувани кадри на покрит с камуфлаж модел, приличащ на Sorento.

Колата крие новия дизайн под тежка маскировка, основно в предната и задната част, където ще са промените. От това което виждаме, кросоувърът ще получи изцяло нови светлини с вертикално разположение, които ще променят изцяло облика на кросоувъра. Подобен дизайн Kia използва при Telluride, който не е особено познат в Европа.

Очаква се отзад също да видим промени, като те отново ще засегнат основно светлините. Двигателите вероятно ще останат същите, макар да не е изключено да видим електрифицирана версия на някой от тях. Що се отнася до интериора, то там промените също се очаква да са минимални с нови графики или нови дисплеи.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    1 2 Отговор
    Дачия Бигстър никой не може да я спипа хе хе.