Last news in Fakti

3 Юли, 2023 09:14 1 477 0

VW ID.Buzz се представи по-добре на „лосовия тест“ от T7 (ВИДЕО)

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.buzz-
  • лосов тест

Бусът успя да премине през предизвикателството със скорост от 71км/ч

VW ID.Buzz се представи по-добре на „лосовия тест“ от T7 (ВИДЕО) - 1

Volkswagen ID.Buzz не е от най-леките превозни средства в своя клас и макар да може да се похвали с 204 конски сили от един електромотор, то не можем да кажем, че бусът е спортист. Въпреки това, както ви споменахме в нашия подробен тест, електрическия наследник на T1 се усеща стабилен и това се потвърждава от „лосовия тест“ на колегите от KM77 в Испания.

Те изпробваха европейската версия на буса със споменатата мощност, като той успя да се справи със слалом за времето от 25.7 секунди. В сравнение с конвенционалния T7 на Volkswagen, това е с 0.8 секунди по-бързо. В същия клас като времена можем да открием BMW X1 sDrive 18d, което се справя с дисциплината за 25.5 секунди, както и Range Rover Sport PHEV, който се нуждае от 26.1 секунди.

При класическия „лосов тест“, шофьорът започва със скорост от 76км/ч, която се оказва твърде висока за буса и той бута няколко конуса. При скорост от 71км/ч, ID.Buzz се справя успешно със задачата, а шофьорът отбелязва, че това се дължи до голяма степен на работата на ESP системата. Братът с конвенционален двигател – T7 взима същата дисциплина с максимална скорост от 69км/ч.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА