Last news in Fakti

3 Юли, 2023 10:18 1 922 0

Mercedes загатна за появата на дългоочакван модел

  • mercedes-
  • cle-
  • c-klasse-
  • e-klasse

CLE ще дебютира на 5 юли

Mercedes загатна за появата на дългоочакван модел - 1

Mercedes се подготвя за премиерата на един дългоочакван модел, който ще дебютира на 5 юли тази година. Това стана ясно от публикация на германците във Facebook, която ни разкрива част от профила на CLE, както и часът за премиера – 18:00 часа българско време. Новият модел ще има тежката задача да замени цели четири модела на германците – две купета и два кабриолета.

Очаква се CLE да се предлага като класически двуврат модел, който да заеме мястото на E-Klasse Coupe и по-малкия брат C-Klasse Coupe, докато версията с мек таван на CLE да послужи като алтернатива на E-Klasse Cabriolet и C-Klasse Cabriolet. Непряко колата ще предложи и алтернатива на S-Klasse Coupe, която също остана в историята.

Очаква се новият модел да се възползва от всички „глезотии“, които от Mercedes предлагат, включително и AMG версия с шестцилиндров двигател. Вероятно ще видим модификации със задно и 4х4 задвижване, както и плъг-ин хибридни конфигурации. Повече за колата ще разберем след два дни, за когато е насрочена официалната премиера.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА