Last news in Fakti

6 Юли, 2023 18:22 2 735 8

Дебют за най-новото кабрио на Mercedes

  • mercedes-
  • cle-
  • kабриолет

Германците разкриха напълно версията без покрив

Дебют за най-новото кабрио на Mercedes - 1

Вчера в 18:00 часа Mercedes официално разкри новото си купе с означение CLE, а на няколко от снимките видяхме и неговата версия без покрив – CLE Cabriolet. Сега германците показаха изцяло „гъзарската“ версия на най-новото кабрио в своята гама. Очаквано, то не се различава драстично от купето с изключение на очевидната промяна.

От Mercedes са заложили на класически платнен покрив, точно както при предходните поколения на C-Klasse и E-Klasse. Интериорът е идентичен с този при купето с изключение на бутона за разгъване и прибиране на тавана. Интересното е, че Mercedes не споделя данни за двигателите и задвижването, но се предполага, че то е идентично.

Това означава 3.0-литров бензинов мотор с 381 конски сили и 500 нютон метра въртящ момент. Налични са още три версии с 2.0-литров двигател – една дизелова и две бензинови, съответно със 197, 204 и 258 конски сили и опционално 4Matic задвижване.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ку клукс клан

    3 9 Отговор
    Немски клу зет
  • 2 Пълен фалш

    9 3 Отговор
    Китайски таблет в средата,имитация на ауспуси,имитация на аналогови уреди,имитация на звук от V8 а цената със сигурност ще е бомбастична.

    Коментиран от #3

  • 3 Мунчо

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пълен фалш":

    Абе като не ви "харесва" не го купувайте бе, хора! Има толкова много други и различни марки, така че каквото си изберете това ще е....

    Коментиран от #5

  • 4 Е46ца

    6 4 Отговор
    Истински срам за феновете на марката.Добре ,че има заблудени дядки ,който още ги купуват и очакват качество като при 124ката.Всичко след това е надценен дарак с електроника на кола от преди 15г.
  • 5 СЗО

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Мунчо":

    Не случайно Дачия са на първо място по продажби...
  • 6 Дизайна

    1 4 Отговор
    Мяза на издут леген. Като кръстоска от кола от 1950 и 1996
  • 7 MB Фен

    3 0 Отговор
    Аз пък ще си го купя. Имам и два по-стари, но перфектни.
  • 8 Мемфис

    0 0 Отговор
    Простаците от израждане налазиха и този сайт!