Last news in Fakti

13 Август, 2023 12:00 4 011 3

BMW показа фабричен тунинг за новата „петица“

  • bmw-
  • i5-
  • 5 series-
  • m5-
  • m performance

Аксесоарите са налични и за i5 

BMW показа фабричен тунинг за новата „петица“ - 1

Вчера ви показахме кадри от тестовете на новото поколение BMW M5 на писта, но преди то да пристигне и да застане на върха в гамата на новата „петица“, германците показаха заводски тунинг за наличните към момента 5er и i5. Електрическата и ДВГ версията на новия седан се възползват от M Performance програмата на „баварците“ и получават части и аксесоари, които да подобрят тяхната визия.

Аеродинамичните и екстериорните компоненти на M Performance са специално разработени за новите 5 Series и i5 с M Sport Package или M Sport Package Pro. Всички карбонови части са изработени от подсилена с въглеродни влакна пластмаса (CFRP) и са запечатани с безцветен лак. Такива са например предният спойлер M Performance Carbon, както и задният спойлер Carbon Pro и по-агресивният заден дифузьор.

В допълнение могат да се поръчат и странични прагове M Performance от карбон, както и новите акцентни ленти в цвят Frozen Black, които подчертават линиите на 5 Series и i5. Дигитално отпечатаните акцентни ленти са запазени в антрацитен мат и носят надпис M Performance.

Новост в програмата е и фолиото за страничните прагове M Performance, което се състои от забележително извита линия в матово сиво. Тя минава под вратите и поставя цветен акцент върху черните странични прагове. Според BMW забележителната декоративна лайстна също така се вписва оптимално с акцентните лайсни в цвят Frozen Black и карбоновите странични прагове M Performance. Гамата от екстериорни компоненти се допълва от М капачките на външните огледала от карбон и М Performance капака на антената.

В интериора се предлагат още карбонови прагове на вратите, нови стелки с логото на M Performance, както и калъф за ключ, отново с отличителни знаци. За версиите с двигател с вътрешно горене се предлага и карбонова капачка за резервоара. Налични са и няколко нови дизайна за джантите, които варират от 18 до 21 цола.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    6 8 Отговор
    Това могат да си го позволят само крадци като нашите 240 депутати. И второ, ако го оставиш пред магазина е изчезнало за 60 секунди, гепено от други крадци...Давайте новини за по-нормални коли бе хора.
  • 2 ...

    2 0 Отговор
    рисунки трети клас е имало... кой ги одобрява тия недоразумения...
  • 3 Все по грозни

    0 0 Отговор
    Стават баварците. Загубиха вече и фирмената си линия и идентичност.