Last news in Fakti

28 Септември, 2023 15:25 2 391 3

BMW показа новото X2 за първи път (ВИДЕО)

  • bmw-
  • x1-
  • x2-

Кросоувърът ще следва дизайна на X1

BMW показа новото X2 за първи път (ВИДЕО) - 1

BMW официално стартира рекламната кампания по повод премиерата на новото X2 и даде начало на обратното броене с неясен за момента край. Кратко видео в Instagram показва част от обновения кросоувър, като хвърля светлина върху новите дневни светлини, както и новата форма на купето.

Кросоувърът вече бе сниман от фотографи няколко пъти, но всеки път той бе покрит с тежък камуфлаж, който да прикрива малките детайли. Подобно на X6, компактният модел разполага със светеща предна решетка и дневни светлини, които вече видяхме в X1, 3 Series и други от наскоро обновените модели на марката.

Следващото поколение на X2 е построено върху платформата FAAR на BMW, която се използва и от X1. Няма да има двигатели с повече от четири цилиндъра, като върховият модел M35i xDrive вероятно ще разполага с 2,0-литров турбомотор, генериращ 312 конски сили, идентичен отново с този при X1. Също така ще бъдат налични няколко бензинови и дизелови варианта, като за момента не е ясно дали ще видим версия изцяло на ток.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българина

    6 2 Отговор
    но пак всички искат китайски коли, сиреч оригинала. Колко части на немските коли не са китайски?
  • 2 Бегай !

    6 3 Отговор
    Много грозен дизайн.Все едно го е сглобявал Стиви Уондър !
  • 3 Дамаджанков

    3 2 Отговор
    Забравили са да сложат подсветки на гумите и страничните огледала. Грозотия!