Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 12:04 2 167 0

Manhart показа „звяра“ М2 с над 700 конски сили

  • bmw-
  • m2-
  • m2 competition-
  • manhart-
  • тунинг

Компактното купе може да издържи до 1200 конски сили

Manhart показа „звяра“ М2 с над 700 конски сили - 1

Хората от Manhart Performance отново показаха „див“ проект, като този път той е на базата на предходното поколение BMW M2 Competition, което виждате на снимките. Макар на пръв поглед, то да не изглежда твърде диво отвън, с изключение на голямото задно крило и някои ярки графики, то можем да ви разкрием, че със сигурност е един от най-интересните проекти на компанията.

В този случай интересното е под капака. Там се крият точно 715 конски сили, които са значително подобрение спрямо стандартния модел. За справка, преди време компанията представи Manhart MH2, версия с традиционната черно-златна разцветка на Manhart, която генерираше само 630 к.с. от своя 3.0-литров редови двигател. Двигателят получава неуточнено "подсилване", за което от компанията твърдят, че е достатъчно добро, за да поддържа 1200 конски сили.

Нови са турбините, изпускателната система, както и други части по двигателя. Подобрения има още при съединителя, трансмисията и задния диференциал, които трябва да се справят с увеличената мощност.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА