Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 15:54 6 310 6

Най-евтиният Land Cruiser беше показан в нови изображения

  • toyota-
  • land cruiser

Предполага се, че такава кола ще струва под 30 000 евро.

Най-евтиният Land Cruiser беше показан в нови изображения - 1

Toyota работи върху най-компактната и съответно най-евтината версия на всъдехода Land Cruiser. Тази информация вече е потвърдена от представители на компанията и дори са определени предварителните дати за появата на новия продукт в продажба - 2025 г.

Независимите дизайнери от сайта Carscoops , които публикуваха свежия рендер на тази обещаваща японска новост, са сигурни, че тя ще изглежда точно така.

Според неофициална информация колата ще се казва Land Hopper, но е възможно колата да се окаже с някое от другите имена, включително FJ Cruiser, FC Cruiser или Compact Cruiser. Но независимо от това как ще се казва SUV-то, колата ще бъде компактна версия на Land Cruiser и може би основният конкурент на Ford Bronco Sport.

На компютърното изображение, разкрито в интернет, колата изглежда в брутална форма с квадратна каросерия, масивни брони, защитна облицовка под формата на неоцветена пластмаса, както и външно монтирано резервно колело на задната врата.

Новостта ще се продава както с двигатели с вътрешно горене, така и с хибридни агрегати, а по-късно SUV-то може да получи и напълно електрическа версия. Дължината на новия офроуд модел на Toyota трябва да бъде 4.5 метра, широчината - около 1.8 метра, а височината - 1.9 метра.

Тези габарити са близо до размерите на популярния кросоувър Corolla Cross и много по-малко от най-малкия Land Cruiser 250. Що се отнася до цените, експертите са сигурни, че такава кола ще струва под 30 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 0 Отговор
    Страхотно
  • 2 Бай Джап

    21 0 Отговор
    Много добре са го банали крузърчето, евала!
  • 3 МАХМУД ПЪРВИ

    10 11 Отговор
    КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РЕАКТОРИ ОТ ФУКУШИМА СА ПРЕЬАКАТ И ТРОВЯТ ОКЕАНА ОКОЛО ЖАПАН ТОЛКОЗ ПО ХУБАВИ КОЛИ ПРАВЯТ. ЯВНО РАДИАЦИЯТА ОКУПАЦИЯТА ОТ 140000 АРМИЯ НА УСАДЖИИТЕ ИМ ДАВА КРЕАТИВНОСТ..
  • 4 Гост

    13 2 Отговор
    Всички вече искат високопроходими коли. Всъщност всички вече искат коли, които изглеждат на високопроходими и приключенски. Всеки, който е имал някакво взимане даване с приключения и приключенско каране разбира, че няма нужда от нищо това, което пазарът му налага. Всъщност пазарът е малко изкривен от тези уонаби приключенци, чиито приключения стигат до това да се качат на бордюра пред офиса. Приключенията са само в главите им, а никога не им достига време или топки, за да се вкарат в истинско приключение. Мога да се обзаложа, че 99.8% тезу уж високопроходими сувове, джипове и тем подобни няма да видят нищо повече от чакълест път през експлоатационния си период.
  • 5 Пешо

    3 2 Отговор
    Много е яка, искам да си купя! В кварталната бакалница кога ще има?
  • 6 Ами

    4 0 Отговор
    за бг пазара, цената по две ! Както всичко!