Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 12:30 1 419 5

Rolls-Royce ще се превърне в електрически бранд през следващото десетилетие

  • rolls-royce-
  • spectre-
  • електромобил

Spectre дава началото на промяната

Rolls-Royce ще се превърне в електрически бранд през следващото десетилетие - 1

Председателят на борда на директорите на BMW Оливер Ципсе обсъди редица предстоящи модели по време на скорошен конферентен разговор. По-специално Ципсе заяви, че обновената 5 Series Touring ще отбележи световната си премиера през пролетта на следващата година. Той отбеляза, че комбито ще има "същото портфолио от задвижващи системи като седана", а това означава, че ще има електрически i5 Touring. Разбира се, това не е изненадващо, тъй като шпионски фотографи щракнаха модела миналия месец.

Ципсе продължи да изтъква Neue Klasse, чието производство е планирано да започне през 2025 г. Той отбеляза, че това е "нещо повече от още един автомобил с марката BMW", тъй като е "цяло ново поколение продукти". В рамките на 24 месеца ще бъдат пуснати шест модела Neue Klasse, включително седани и кросоувъри. Ципсе заяви, че "това, което обединява всички модели, е изцяло електрическото сърце, което ги задвижва".

Ципсе отбеляза, че Rolls-Royce ще бъде изцяло електрически бранд през следващото десетилетие, а Spectre ще проправи пътя. Както вече ви разказахме, доставките на електрическия модел са в самото начало, но в България вече можем да се похвалим с една от първите бройки.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ачката с пушлето

    2 1 Отговор
    Това къде мине Нивата нема да мине.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ачката с пушлето":

    Може би
  • 3 СЗО

    1 0 Отговор
    Ролса и без това е толкова безшумен, че дали е електричка или бензин, няма оляма разлика.
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ачката с пушлето":

    Ти ли ще вкараш един МЕЛЕОН в нивата или гората 🤔🤔🤔🤔🤔
  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 1 Отговор
    Кой е българина с такова тритонен танк ❓❓❓❓❓