Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 13:49 4 567 16

Ето колко струва новата Corsa у нас (БГ ЦЕНИ)

  • opel-
  • corsa-
  • corsa-e

Компактният хечбек започва от 34 965 лева

Ето колко струва новата Corsa у нас (БГ ЦЕНИ) - 1

По-рано тази година Opel представи обновената Corsa, която вече е налична за поръчка в България и съвсем скоро ще може да се срещне по улиците ни. Ценовата листа на хечбека разкрива и колко струва той у нас, като цените започват от 34 695 лева за модел с 1.2-литров бензинов двигател и механична трансмисия с пет предавки в ниво на оборудване Edition.

Наличен е още и 1.2-литров бензинов двигател със 100 конски сили и нива на оборудване Edition, GS и Ultimate Pack за механичната трансмисия с шест предавки или само първите две при автоматичната трансмисия с осем предавки. Цените тук започват от 36 970 при „ръчката“ и 40 225 лева при автомата. Наличен е и модел със 130 конски сили и автоматична трансмисия, чиято цена започва от 47 295 лева за GS ниво на оборудване.

Освен конвенционалните двигатели, Opel предлага и меки хибриди със 100 или 136 конски сили, които започват от 44 750 лева за по-слабия мотор и Edition ниво на оборудване и 51 820 лева за по-мощната Corsa GS.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    14 4 Отговор
    Има и електрическа Корса, цената е х 2.
  • 2 Директора

    40 4 Отговор
    Корса с двигател 1.2 за 60 000 хил. лв. ?!?
    Стига де, вече прекалиха. Това наистина е несериозно. Крайно време е глупавият европеец да спре да пълни джобовете на тези алчни производители и търговци.
  • 3 Тахумба

    19 5 Отговор
    Приказка от 90-те: Ти за кола ли си дошъл в Германия или за Опел?
  • 4 тъй шъй

    27 1 Отговор
    Да си припомним цени преди 10 години- последния Авенсис-нов- 1.6- 33000лв. Корола-нов- 1.6 2016г. 28000лв. бяла. Ама какво реване беше тогава, че са толкова скъпи новите коли.

    Коментиран от #6

  • 5 Реалист

    17 2 Отговор
    Ами това си е копие на Пежо 208 под марка Опел, или обратното.

    Само интериора и дизайна е различен,
  • 6 Стар ренегат

    19 3 Отговор

    До коментар #4 от "тъй шъй":

    Ми тя и баничката беше лев..сега е два. Със заплатите , същата работа и пак тези цени са високи и пак ще ревеме...С честен труд пари не се изкарват. Не говоря за ИТ специалисти, щото аз това за труд не го броя, понеже където и да отида и с каквито и административни проблеми да се сблъскам, изпадам в ситуации в които тотално блокирам. Дори онзи ден в кадастъра..."Ох-Ах ама нещо стана, ама то компа му стана нещо, ама чакай ше ида на друг комп., ама то сега така не става, защо ви пращаш при нас....и накрая... ми донесете ми това на хартия оригинал със син печат и копие заверено от и т.н...И да ти тра-ла-ла и програмите и комповете и електрониката и прочие. Аптеки, здравеопазване, навсякъде хаос...Чакаш по 15 мин, да ти обработят електронна рецепта с рецептурна книжка?! Ми ужасно е...

    Коментиран от #7

  • 7 Факт

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "Стар ренегат":

    Слаби алгоритмаджии са ай титата
  • 8 Всичко расте

    8 4 Отговор
    Май единственото утешение при тия цени е, че като размер тази Корса (или Пежо 20-и-нещо си) сигурно е по-голяма от първата Астра, така че вече не е сегмент В... или С, или някъде там, ако изобщо ги има тези сегменти все още.

    А иначе да, със сигурност днешните заплати не са като преди 10г, но и със сигурност не са и два пъти по-големи от тогава.
  • 9 Гицо

    13 2 Отговор
    Нещо на газ ще пускат ли?

    Коментиран от #10

  • 10 Даа

    22 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гицо":

    Запалки.
  • 11 777

    8 4 Отговор
    Напоследък марките на Стелантис все повече ме кефят и като качество и като цена.
  • 12 Хжх

    11 0 Отговор
    Представете си, че тази кола е 21 000 лв. Представете си,че взимате немска заплата от 2500 марки. Е скъпо ли е?

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Ко речи

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Хжх":

    Какви са тия пощенски марки в Германия, вместо заплата,не съм чувал.
  • 14 Лъжлив Съби

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Хжх":

    Представете си, че краката ви стърчат под одеялото.
  • 15 Дочев

    2 1 Отговор
    Това вече не е Опел а рено, пежо ! Винаги съм бил фен на немски автомобили по добре VW golf по скъпи са разбира се но са в пъти по здрави и държат цена и има защо!
  • 16 Дочев

    2 1 Отговор
    Това вече не е Опел а рено, пежо ! Винаги съм бил фен на немски автомобили по добре VW golf по скъпи са разбира се но са в пъти по здрави и държат цена и има защо!