Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 13:18 2 159 6

Инфлуенсър завърза Rolls-Royce на тавана на Hummer (ВИДЕО)

  • hummer-
  • rolls-royce-
  • видео-
  • русия

Причината е гледания на видеото

Инфлуенсър завърза Rolls-Royce на тавана на Hummer (ВИДЕО) - 1

Миналата седмица руски инфлуенсър в социалните мрежи стана популярен с това, че закачи Mercedes-Maybach S-Class на покрива на Toyota Land Cruiser и се вози с него по улиците. За да не остане по-назад, друга руска звезда от социалните мрежи реши да направи подобно нещо, като закрепи Rolls-Royce Ghost на покрива на Hummer H2.

За разлика от видеото с Land Cruiser, в което бяхме оставени да гадаем как е бил разположен Mercedesът на покрива му, в този клип се вижда, че за това е използвал голям кран, като вдигне Ghost на специален дървен багажник на покрива на Hummer.

След като Rolls-Royce е добре центриран върху багажника, през предните колела са прокарани колани с тресчотка, които са увити около стоманената греда. Допълнителни колани с тресчотка са разположени отзад и закрепват задните колела към куките за теглене в основата на бронята. Причините за това са поне две на брой, първо защото инфлуенсърът може и второ, защото ще събере милиони гледания.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъъъ

    8 2 Отговор
    Явно Русия печели на фронта, щом тези не са там, а тук постоянно ни заблуждават?
  • 2 Некой си

    7 4 Отговор
    Явно показват как крадат коли от Украйна.

    Коментиран от #4

  • 3 мдаааа

    6 1 Отговор
    По-ше ми е интересно да качи на Москвич 8 , ЗиЛ ...
  • 4 ха ха хааа

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Некой си":

    Хладилници , телевизори и най-вече тоалетни чинии ...🤭😁
  • 5 Гугльо - опит за автор

    5 0 Отговор
    "Допълнителни колани с тресчотка са разположени отзад и закрепват задните колела към куките за теглене в основата на бронята. Причините за това са поне две на брой, първо защото инфлуенсърът може и второ, защото ще събере милиони гледания."

    Каква е връзката между двете изречения?
    Нула интелект у афффторите-преписвачи-гугляри.
  • 6 шушанка

    2 0 Отговор
    Рускии мир ,я рускии