Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 17:12 5 136 8

Италианската полиция получи нови патрулки

  • полиция-
  • патрулка-
  • alfa romeo-
  • tonale

Tonale ще служи на местните власти

Италианската полиция получи нови патрулки - 1

Държавната полиция на Италия разполага с ново оръжие в борбата си с престъпността - Tonale на Alfa Romeo, който е получил известната синьо-бяла премяна и пълен комплект светлини и сирени. Общо 850 Tonales ще бъдат раздадени на служителите на Polizia di Stato в цяла Италия, като помагат за продължаване на традицията, която датира от 1952 г., когато властите приемат 400 седана 1900 TI и 1900 Super.

Всеки от новите SUV е оборудван с 1,5-литров двигател, който изпраща 161 к.с. към предните колела чрез седемстепенна трансмисия с двоен съединител, което е същото задвижване, монтирано на базовите модели Tonale, предлагани на обществеността.

Това, което обикновените купувачи не получават, е "балистичната и противоударна защита" на полицейската версия, сините светлини, монтираните на покрива светлини и сирена, радиосистемата в автомобила или специалната вдлъбнатина в подлакътника на вратата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Родната полиция

    48 5 Отговор
    В бг се радват ако получат зимни гуми.

    Коментиран от #7

  • 2 галине а това оръжие гърми ли

    18 3 Отговор
    Държавната полиция на Италия разполага с ново оръжие в борбата си с престъпността
  • 3 В ИТАЛИЯ АРЕСТУВАТ

    30 0 Отговор
    По 300, 400мафиоти на "едро". Конфискуват милиарди в евраци и недвижимо имущество....изкарали са си тия коли поне пет пъти.
  • 4 В ИТАЛИЯ НИ СПРЯ ПАТРУЛКА

    27 1 Отговор
    Слиза полицая, вади си телефона и вкарва номера на колата....излиза нейната история от...до, както и неплатени глоби....и сега шоуто....пускат куче да души за оръжие и наркотици, вадят "касов апарат"ако желаем да платим някоя глоба.Пращат ми на телефона нарушение ако съм извършил на магистралата....препоръчват ми да си измия колата....и ми метат "налягането в спирачките" със "силомер".
  • 5 боклукале

    6 9 Отговор
    мижав интерес
  • 6 Читател

    21 1 Отговор
    Браво подържат си икономиката поръчка от Алфа Ромео. А нашите нека ядът банички в старите астри с различни даже гуми.Иначе могат да бият безащити хора.
  • 7 един от стадото

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Родната полиция":

    да не са деца да се радват. Ние на кого да се радваме, а изискват. Ние изпълняваме. Добре, че сме съвестни и го правим най вече за нас. Барум е предложил изгоден договор, да обуе цялото МВР с гуми, но не е станало. Толкова пари на куп не им се дава, макар с голяма отстъпка. За това всяко управление на полицията се спасява поединично
  • 8 Човек с очи

    0 0 Отговор
    Висок сандък. Ако му махнеш емблемата, не можеш да го различиш от всички други високи сандъци по улиците.
    Имало едно време Алфа Ромео, cuore sportivo, дизайн за душата, ... сега вече няма. Фенове не германското, не се радвайте, и него няма да го има. Само сандъци ще останат. С разни кръгли лепенки отпред.