1 Декември, 2023 11:20 1 485 1

Шефът на BMW M: Няма да има iM3

  • bmw-
  • i3-
  • m3-
  • im3

Все пак M3 с батерии ще съществува

Шефът на BMW M: Няма да има iM3 - 1

Преди няколко дни BMW запази търговското наименование iM3, като още тогава се появиха слухове, че то ще бъде използвано за нов модел с електрическо задвижване, който ще бъде наследник на конвенционалното М3. Сега тези слухове бяха опровергани лично от шефа на BMW M, който заяви, че такъв модел няма да има.

Шефът на BMW M: Няма да има iM3

В интервю за Top Gear ван Меел заяви, че компанията "никога" няма да използва знаците i и M заедно върху един и същи автомобил. "Не, това ще бъде невъзможна мисия!", казва той. "Всъщност никога не бихме използвали i върху М, въпреки че ще бъде електрически". "Ако някога направим нещо подобно, то винаги ще се нарича M без i", сподели ван Меел, "защото това е само технологията, а M не е технология. Става дума за обещание, за моторни спортове, за емоции. Не става дума за задвижването."

Шефът на BMW M: Няма да има iM3

Тук вероятно става въпрос за чистокръвните М модели, тъй като към момента BMW разполага с цели четири модела, които съчетават буквата М с буквата I, като в това число влизат iX M60, i4 M50, i5 M60 и i7 M60.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ди Бос

    1 0 Отговор
    И аз на твое място бих се отказал. Няма смисъл