Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 11:35 1 967 2

Минимални промени в новата M3-ка

  • bmw-
  • m3-
  • m4-

Обновеният модел трябва да изглежда по този начин

Минимални промени в новата M3-ка  - 1

Само преди седмица BMW показа обновената 4 Series, заедно с наточената версия M4 и M4 Convertible. След като през изминалата година видяхме и обновената 3 Series, сега единственият модел, който не е преминал през LCI модификациите е семейството на M3. Ако вземем под внимание промените при M4, то не е трудно да познаем какви ще са те при четиривратата версия.

Основната новост в предната част ще са светлините, които ще получат новия светлинен подпис с вертикални дневни светлини. Вероятно ще видим и минимални промени в задната част, където отново светлините ще са техния акцент. В интериора обновен ще е воланът, като ще бъдат запазени традиционните за M моделите бутони в червен цвят.

Под капака ще видим познатия 3.0-литров бензинов двигател, но мощността му вероятно ще нарасне до 530 конски сили за моделите с xDrive задвижване, включително и комбито. Все пак от BMW още не са потвърдили официално тази информация, но очакваме това да се случи в близките седмици.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Масонското кюфте брат Иван Ставрев

    0 1 Отговор
    Такива коли ги раздаваме в ложите.
  • 2 Е46ца

    6 2 Отговор
    Уникат , най-добрата кола за 2024г.Мечтата на всеки човек.М3ка.