Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 15:55 2 405 3

Nissan показа обновения Juke

  • nissan-
  • juke-
  • n sport

Фейслифтът пристига основно с промени в интериора

Nissan показа обновения Juke - 1

Nissan представи обновения Juke за моделната година 2024, с цел да повиши привлекателността му на конкурентния пазар на малки SUV-та. Докато външният дизайн остава до голяма степен непроменен, в интериора са направени значителни подобрения, включително по-голям дисплей на инфотеймънт системата и подобрени материали. Освен това от Nissan са въвели нова флагманска версия, наречена N-Sport, и са върнали опцията за жълт цвят.

Една от най-забележимите промени е въвеждането на по-голям 12,3-инчов дисплей, разположен в горната част на преработеното арматурно табло, наклонен към водача за по-лесен достъп. Този по-голям дисплей се предлага стандартно и може да бъде съчетан с ново 12,3-инчово цифрово арматурно табло с възможност за конфигуриране. Модернизираната инфоразвлекателна система вече поддържа безжичните Android Auto и Apple CarPlay и разполага с подобрена система за гласово разпознаване.

От Nissan също така са подобрили характеристиките за комфорт и удобство в интериора, като воланът е обвит с по-гладка материя в стил кожа, има преработени седалки и централенподлакътник за по-голяма опора. Освен това Juke вече е оборудван с електрическа ръчна спирачка, подложка за безжично зареждане и USB-A и USB-C изводи за всички пътници.

В екстериора актуализациите са едва доловими и включват промени в цветовите варианти и въвеждането на нови модели джанти, чиито размери вече варират до 19 цола в диаметър. Особено внимание заслужава завръщането на жълтата цветова опция, която отсъстваше от предхоното поколение на Juke. Nissan отговори на търсенето на жълти Juke от страна на клиентите, като въведе отново този нюанс, макар и в малко по-светъл оттенък в сравнение с предишните версии. Отделът за цветове и тапицерии също така е усъвършенствал формулите за белите перлени и черните нюанси.

Новата модификация Juke N-Sport се намира на върха на гамата, като се отличава с черно покритие на различни външни елементи като покрива, колоните, колелата и решетката, които контрастират с яркия жълт цветови вариант. Отвътре тапицерията N-Sport може да се похвали с жълти шевове, тапицерия на арматурното табло и вложки, изработени от рециклирана алкантара, както и с релефни емблеми на Juke върху седалките, които придават спортен вид на купето.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 :'(

    5 3 Отговор
    Разкрасен табурет, изобщо не си струва парите
  • 2 Антиелектрика

    2 4 Отговор
    Ако пуснат електрическа версия ще е директна конкуренция на Дачия Спринг.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.