Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 08:56 1 365 7

Продава се Cadillac-ът на американския президент

  • cadillac-
  • байдън-
  • президент-
  • сащ

Колата на Байдън е единствената по рода си

Продава се Cadillac-ът на американския президент - 1

Въпреки че президентът Джо Байдън е известен с подкрепата си за електрическите превозни средства, личните му автомобилни предпочитания клонят към американските бензинови коли, за което свидетелства бившият му автомобил - Cadillac ATS-V от 2018 г., който сега е обявен за продажба в Cars and Bids.

Този ATS-V може да се похвали с уникална спецификация, единствена по рода си, с интериор в цвят Kona Brown, специална заявка на Байдън по време на мандата му като вицепрезидент. Завършен в черно, автомобилът е оборудван с различни пакети и характеристики, включително пакетите Luxury и Safety and Security, окачване Magnetic Ride Control, карбонов капак на двигателя, електрически люк, дървена облицовка и отопляеми и електрически регулируеми предни седалки. Забележително е, че автомобилът включва и боядисани в червено спирачни апарати Brembo и комплект 18-инчови джанти CT4-V Blackwing, завършени в Tech Bronze, като оригиналните джанти са включени като част от продажбата. Допълнителната персонализация включва решетка на радиатора и облицовка на задната броня Rennick Performance, комплект черни емблеми, волан и пера за смяна на предавките от алкантара и тонирани стъкла, въпреки че много от тези модификации вероятно са направени след собствеността на Байдън. Автомобилът остава във владение на Байдън до март 2020 г.

Въпреки леките повреди на предната и задната броня през април и май 2020 г., които са наложили ремонт, този Cadillac ATS-V запазва добър външен вид. Задвижван от 3,6-литров V6 двигател с два турбокомпресора, който осигурява 464 к.с. към задните колела, той предлага вълнуващо представяне. Със само 15 900 мили на километража, включително 3700 мили добавени след придобиването му от продавача, Delaware Cadillac, този ATS-V може да се похвали с отличен произход като уникален автомобил, притежаван някога от президент.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стамат

    13 0 Отговор
    Заедно с президента да го продават...
  • 2 Последния Софиянец

    8 1 Отговор
    Идеален е! Да го засилват към Горубляне или Дупница
  • 3 Ццц

    9 3 Отговор
    Търговците по Перник и Дупница обичат да рекламират кола като запазена, от един собственик - пенсионер. В случая рекламата няма да е заблуждаваща. Байдън ще си купува новата Лада, като част от превъзпитанието, което се наложи да му се прави на дърти години. Ако за нормалните хора казваме, че му липсват първите седем години, на този фосил му липсват 70.
  • 4 Механик

    6 1 Отговор
    То е много лесно да си за "зилената сделака" и електричките, когато караш кола с ДВГ-500 кс. мощност.
    Както се вика, сит на гладен не вярва и на чужди грън 100 тояги са малко.
    Само не знам какво казва Гретето по тоя въпрос?! Онова Грете, дето сме му откраднали дтеството.
  • 5 Куку

    2 3 Отговор
    Има човека продава, американски автомобил.
    Интересно пу..ьо какво би продавал, някоя зазка ил и мускал? Вече сме 2024г. и още един нормален автомобил не са произвели ушанките. То и военните им безаналогови железа се видя че са пълен боклук и пропаганда!! През ден им потапят кораби и самолети!!
  • 6 Е46ца

    3 0 Отговор
    Нее оферта , той байдън само бърнаути е правил , и кой знае как я е шпорил.
  • 7 Сигурно

    1 0 Отговор
    е натъпкана с "изкуствен интелект",сиромашката ,като не е случила на естествен.....