Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 11:59 1 685 4

Напрежение между шефовете в Audi

  • audi-
  • шеф-
  • хофман

Изпълнителният директор иска уволнения

Напрежение между шефовете в Audi - 1

Изглежда, че има напрежение между главния изпълнителен директор на Audi Гернот Дьолнер и главния технически директор на компанията Оливер Хофман, съобщава германският вестник Bild. Според слуховете главният изпълнителен директор обмисля да уволни Хофман поради застой в развитието и изглежда, че между двамата има обтегнати отношения.

Според Bild договорът на Хофман е бил удължен с пет години през май, но той може да бъде прехвърлен в новия отбор от Formula 1 в рамките на Audi. Въпреки това наследникът на сегашната му позиция не е избран. Надзорният съвет на Audi може да обсъди този въпрос скоро, като Volkswagen Group, компанията майка на Audi, вероятно ще има окончателното решение, когато се събере в началото на следващия месец.

Според говорител на Audi компанията се въздържа от коментар на спекулациите. Хофман работи в Audi от 2021 г. като ръководител на отдела за техническо развитие, където е натоварен със задачата да ускори прехода на компанията към електрификация. Преди това той е заемал различни длъжности в Audi и е имал опит в осигуряването на качеството в Lamborghini и разработването на задвижващи агрегати в завода на Audi в Дьор, Унгария. Работил е и като ръководител на техническото развитие на Audi Sport.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Урсула фон дер Миндер

    13 0 Отговор
    Да наемат някой китаец, че ги отвяха! Санкциите работят!
  • 2 селтак

    4 0 Отговор
    Я проблем със шефовете на Ауди немам! Тръса нещо такова като на снимката до 2-е иляди лева!🤣🤣🤣
  • 3 Мдааа

    6 0 Отговор
    Гледам всички нови електрички и забелязвам, че китайската мода е навсякъде. Предница като талпа. Колкото по голяма и плоска, толкова по престижна. Никаква аеродинамика. А и е грозновато. Къде изчезнаха хубавите коли?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.