Last news in Fakti

17 Май, 2024 12:28 2 618 2

Ducati представи лимитирана серия мотори в чест на Сена

  • ducati-
  • мотор-
  • мотопед-
  • senna-
  • сена

В комплект с двуколесното получавате и специална каска

Ducati представи лимитирана серия мотори в чест на Сена - 1

Ducati представи специално издание на Monster в чест на легендарния пилот от Formula 1 Айртон Сена. Тази лимитирана серия мотоциклети се отличава с ярка разцветка, вдъхновена от емблематичната каска на Сена, с ярки цветове - жълто, зелено и синьо, напомнящи бразилското знаме. В допълнение към привличащия вниманието външен вид, Monster се предлага с няколко подобрения, които го различават от стандартния модел.

Ducati представи лимитирана серия мотори в чест на Сена

Задвижването на това специално издание се осъществява от познатия двуцилиндров двигател Testastretta, генериращ 110 к.с.. Моторът може да се похвали и с напълно регулируема система на окачването Öhlins и спирачна система Brembo с отличителни жълти съпорти. Производството е ограничено до 341 бройки - бройка, избрана в чест на трите световни титли и 41 победи на Сена в Гран при.

Подобренията влючват ауспуси от въглеродни влакна, стъпенки от алуминий и ковани алуминиеви джанти. Мотоциклетът се отличава и със синя седалка, уникална табелка и персонализирана анимация за стартиране на 4,3-инчовия дисплей. Благодарение на калници от въглеродни влакна, изданието Senna тежи с 4,5 кг по-малко от стандартния модел.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 небинарен

    2 0 Отговор
    Щом не електрически ни го исками!
  • 2 Карлуково

    0 0 Отговор
    Настръхнах!