Last news in Fakti

23 Май, 2024 18:08 1 426 1

Bugatti Chiron Super Sport "55 1 of 1" отдава почит към предците си

  • bugatti-
  • chiron-
  • pur sport

Жълтият хиперкар е вдъхновен от Type 55

Bugatti Chiron Super Sport "55 1 of 1" отдава почит към предците си - 1

Най-новият представител на Bugatti е Chiron Super Sport "55 1 of 1" - забележителен автомобил, който отдава почит на Жан Бугати, като черпи вдъхновение от емблематичния Type 55 от 30-те години на миналия век. Този единствен по рода си модел е специално замислен от клиент на Chiron Super Sport в сътрудничество с екипа на Bugatti Sur Mesure.

Bugatti Chiron Super Sport "55 1 of 1" отдава почит към предците си

Външно Chiron Super Sport "55 1 от 1" се отличава с дизайнерски елементи, които напомнят за духа на оригиналния Type 55 Super Sport. Елегантните линии на автомобила, сложните детайли и поръчковото лаково покритие са препратка към величието и изтънчеността на неговия предшественик. Почитта е допълнително подчертана от поръчковите емблеми и уникалната екстериорна цветова схема, които са щателно изработени, за да отразят наследството на Type 55.

Bugatti Chiron Super Sport "55 1 of 1" отдава почит към предците си

Интериорът на "55 1 от 1" продължава тази почит с носталгичен дизайн. Салонът е украсен с черна кожа и ръчно пришити жълти акценти, които хармонират с темата на екстериора. Тази комбинация не само подсилва луксозното усещане за автомобила, но и създава визуална връзка с класическия Type 55. В целия интериор се забелязва специално внимание към детайла, като бродираните подглавници носят надпис "55 1 от 1", а подписът на Жан Бугати е елегантно поставен върху праговете на вратите и табелката с посвещение. Тези елементи служат като постоянно напомняне за легендарното наследство на автомобила и за наследството на Жан Бугати.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на опел

    1 0 Отговор
    дай боже всекиму такива клиенти..