Last news in Fakti

29 Юни, 2024 12:12 1 044 1

Фалиралият Fisker обяви сервизна акция за над 12 хиляди коли

  • fisker-
  • ocean-
  • електромобил

Причината е в проблемни дръжки на вратите

Фалиралият Fisker обяви сервизна акция за над 12 хиляди коли - 1

Fisker изтегля 12 523 Ocean от моделните години 2023 и 2024 поради потенциален проблем с външните дръжки на вратите. Тези дръжки могат да се заклещят поради неправилно функциониращ механизъм, което представлява риск за безопасността.

Като част от доброволното изтегляне техниците ще проверят всичките четири дръжки на вратите на засегнатите автомобили с помощта на специализиран инструмент. Всички дефектни дръжки ще бъдат заменени. Въпреки че Fisker изчислява, че само 2,5% от Oceans са засегнати, те предприемат това действие, за да гарантират безопасността на пътниците и достъпността на автомобила.

Очаква се скоро Транспортна администрация на Канада и Националната администрация за безопасност на движението по пътищата да публикуват известия за изтегляне. Fisker ще уведоми директно собствениците до 30 август.

Тази новина идва, след като Fisker обяви фалит и в момента се опитва да продаде активите си. Собствениците се съветват да действат незабавно, за да бъдат проверени и евентуално подменени дръжките на вратите им.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джуган

    3 0 Отговор
    Има ли Фискер в България? Не съм виждал.