Last news in Fakti

1 Юли, 2024 16:36 1 867 16

Собственик на Cybertruck ще чака 1 година за резервни части след катастрофа

  • tesla-
  • cybertruck-
  • катастрофа-
  • части

Изглежда поправката на пикапа няма да е толкова лесна

Собственик на Cybertruck ще чака 1 година за резервни части след катастрофа - 1

Прехвалената каросерия от неръждаема стомана на Tesla Cybertruck, макар и изключително издръжлива, може да не е най-добрият избор, ако се притеснявате за ремонтите след произшествие. Опитът на един от собствениците подчертава потенциалните недостатъци - на пръв поглед лесният процес на ремонт се превърна в едногодишно изпитание поради продължителното чакане за части.

Според собственика неизправност е накарала Cybertruck да ускори неочаквано и да се блъсне в автомобила на съсед. Въпреки че самите отделни панели на каросерията са сравнително достъпни, времето за изчакване за замяна се отразява негативно на процеса на ремонт. В този случай собственикът се е сблъскал с едногодишно чакане, въпреки че се е нуждаел от части за сравнително често срещани ремонти - предни калници, облицовка на арките на колелата, капак на багажника, панел на предния капак, предно стъкло, броня и странични стъкла.

Tesla съобщава, че отрича каквато и да е отговорност за инцидента и насочва собственика да подаде застрахователен иск. Общата сметка за ремонта се оценява на зашеметяващите 30 000 долара, като времето за изчакване на частите е най-обезпокоителният фактор. Това е особено изненадващо, като се има предвид предполагаемото увеличаване на производството на Cybertruck на Tesla. Все още не е ясно кои конкретни части са причина за забавянето, но това поставя под съмнение способността на Tesla да посрещне търсенето на части въпреки увеличеното производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЙДЕ СЕГА КАПРИЗИ

    22 5 Отговор
    ЕДНО ВРЕМЕ СЕ ЧАКАШЕ 10 ГОДИНИ ЗА МОСКВИЧ , СЕГА ЕДНА ГОДИНА.ЛИГОТИИ !

    Коментиран от #5, #10

  • 2 Ха ха ха

    28 7 Отговор
    Супер тъпа таратайка .Да ми я подаряват няма никога да я взема
  • 3 Роко Сифреди

    18 2 Отговор
    Да си я поправи сам. Стъклата са прави, ламарината също. Взима флекса и елмаза и газ.
  • 4 С Аурус е още по-зле

    7 16 Отговор
    Затова Кимчето си поиска една за части.
  • 5 БИЛЕТЧЕТО за рейса БЕ ДВЕЕЕ СТОТИНКАС

    11 8 Отговор

    До коментар #1 от "АЙДЕ СЕГА КАПРИЗИ":

    ТВА ПОМНИШ ЛИ ГО.....

    Коментиран от #9

  • 6 Яяяя

    10 4 Отговор
    Че тая дялана с брадвата каруца ако не можеш да оправиш, какво остава за другита. Джамджията ще ти избара всякакво право стъкло, а ламарина без гънки дал бог! Всеки майстор у нас ще я оправи! Нераждавейката малко скъпа, ама ламарина бол!
  • 7 Пилот на Ферари

    10 2 Отговор
    Много лошо . Не става ни с кит ни с боя тая тенекия .
  • 8 Пилот на Ферари

    8 4 Отговор
    Като се замисля обаче , ако и ударят една боя , може и да се получат нещата .
    Зеленото много ще и отива . Ще прилича на Москвич .
  • 9 помня

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "БИЛЕТЧЕТО за рейса БЕ ДВЕЕЕ СТОТИНКАС":

    1970/76 цените на билетите в градския транспорт ,тогава и бензина беше 0.26ст. резервоара беше се фул! господ ходеше още по земята в 23 часа се сещаме и на Слънчака в Златна ябълка на дискотека и кръгом В О4...
  • 10 ИЗМИСЛИЦИ

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "АЙДЕ СЕГА КАПРИЗИ":

    москвичите 412 се правеха в ЛОВЕЧ чакаш най много месец -два в мото техника на Драгалевско шосе / на мястото сега на мола и имаше бол коли /и през два дни срещу 50 лв им карахме от ЛОВЕЧ на самоход! полски фиати 125 с много лек транспортен дефект НОВ веднага срещу 10600 БГ лева!!! един ред за лада беше 10/15 хиляди лева НА ЧЕРНО ! в края на 80 години цените на лада 1500 и 1600s до 2 години стигна до 30000/35000 лева за тези пари можеше да си закупиш мерцедес S klasa до 4 години на пазара на мястото на изгорелия цирк /нямаше Горубляне ,нямаше нито една авто къща/!!! в кореком 1500s в Бяла Русе бяха по 4200/4600 долара USA без никакъв ред но само с бонове за тази стойност или с рубли в левова стойнос 1към 1 на левова цената на мото техника 7800/8200 лева според модела по 4050 долара имаше новат 1300S най скапания НОВ модел с агренажен ремък двигател!!!...
  • 11 сделките със сащ са така

    11 2 Отговор
    И ние чакаме ретро ф16 от много години.
  • 12 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    9 1 Отговор
    "предни калници, облицовка на арките на колелата, капак на багажника,
    панел на предния капак, предно стъкло, броня и странични стъкла" -
    Браво, всичко това само за 30 000 долара...
  • 13 омъскаряване

    6 2 Отговор
    Фанатизмът излиза скъпо, много скъпо!
  • 14 Симо

    6 0 Отговор
    неизправност е накарала Cybertruck да ускори неочаквано и да се блъсне в автомобила на съсед.!!!!
    И след това си плаща ремонта и чака една година!!!
    И после производството щяло да се се повиши и да не смогват с частите!!!
    А дали ще се повиши производството след прочетеното по-горе??? Те гига олигофрените май почнаха да посвършват!!! Така че може производството да се позадържи и да ги дават по две за лев, така който има такова недоразумение, ще може да си купи още едно, за части.
  • 15 Мда

    7 0 Отговор
    Собственика да грабва ЦеО за неръждавейка и да почне да заварява, стига чака, нашите автоджамбази вече да бяха продали ню ню нова.
  • 16 Гост

    7 0 Отговор
    Уникалния киберскелет на Тесла изработен от ултра твърдата и мега еластична стомана,направена от желязо с високо съдържание на въглерод,е тотал щета.