Last news in Fakti

2 Юли, 2024 14:03 744 1

Ferrari ще предлага над 15 години гаранция за батерията на своите хибриди

  • ferrari-
  • хибрид-
  • sf90-
  • stradale

Някои от частите могат да бъдат сменени на 8-та и 16-тата година

Ferrari ще предлага над 15 години гаранция за батерията на своите хибриди - 1

Ferrari дава спокойствие на собствениците на своите високопроизводителни хибридни модели. Моделите SF90 Stradale, SF90 Spider, SF90 XX Stradale, SF90 XX Spider, 296 GTB и 296 GTS могат да се възползват от две нови програми за удължена гаранция: Warranty Extension Hybrid и Power Hybrid.

Тези програми са разработени специално за собственици, които искат да "запазят с течение на времето производителността и отличните качества на своите хибридни спортни автомобили Ferrari". С други думи, те ще поддържат вашето Ferrari да работи като ново и ще избегнат неприятни изненади под формата на неочаквани сметки за ремонт на основни части.

Удължаване на гаранцията на хибридния автомобил: Тази опция удължава заводската гаранция и добавя безплатна подмяна на батерията при навършване на осем години.

Power Hybrid: Тази програма е направена за тези, които планират да задържат своето Ferrari за дълъг период от време. Тя удължава заводската гаранция за всички основни компоненти на задвижването, включително тези, свързани с хибридната система, от осмата до 16-ата година, като получавате и безплатна подмяна на батерията на 16-ата година.

От Ferrari признават, че технологията на батериите непрекъснато се развива, и обещават, че заместващата батерия ще бъде "нов, най-съвременен компонент". Това гарантира, че колата ще запази първоначалните си характеристики, като същевременно се намеква за потенциални подобрения през периода на удължената гаранция.

Тези гаранции могат да се прехвърлят на бъдещи собственици, така че ако някога решите да се разделите с вашето Ferrari, новият собственик ще може да се възползва от оставащото покритие. Дори автомобили, които в момента не са в заводска гаранция, могат да бъдат покрити, но първо трябва да преминат технически преглед при дилър на Ferrari.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тези не разбират

    1 0 Отговор
    Няма батерия която да не трябва да бъде сменена след три-четири години и да не струва поне 20 000 евро. Освен това не е измислен начин и физически е невъзможно да се рециклира и се заравя в дворовете на бедните българи. Да се бяха информирали тук в коментарите, преди да дават такива безумни гаранции.