20 Юли, 2024 10:30 1 538 0

Вижте рекордната обиколка на новата Panamera на Нюрбургринг (ВИДЕО)

  • porsche-
  • panamera-
  • нюрбургринг-
  • рекорд

Turbo S E-Hybrid не успя да подобри рекорда на Taycan

Вижте рекордната обиколка на новата Panamera на Нюрбургринг (ВИДЕО) - 1

Най-новата Panamera Turbo S E-Hybrid на Porsche надмина очакванията на мнозина, като измина Нордшлайфе на Нюрбургринг за удивителните 7 минути и 24,17 секунди.

Нов видеоклип от автомобила предлага вълнуващ поглед към обиколката. Въпреки огромната скорост и предизвикателните условия на пистата, развойният пилот на Porsche Ларс Керн запазва забележително спокойствие. Panamera преминава без усилие през прословутия Schwedenkreuz и други трудни участъци, демонстрирайки изключителното си управление и стабилност.

Ключови за рекордното представяне на Panamera са усъвършенстваният аеродинамичен пакет и системата на шасито Active Ride, които работят заедно, за да увеличат притискателната сила и да контролират движенията на каросерията. Дори със стандартни пътни гуми и предпазна клетка Panamera демонстрира изключително сцепление и пъргавина.

Въпреки че Panamera Turbo S E-Hybrid претендира за титлата най-бърз хибриден седан от "най-висок клас" на пистата Нюрбургринг, тя не успява да постигне общия рекорд за клас седан, който се държи от Porsche Taycan Turbo GT. Въпреки това това впечатляващо постижение подчертава ангажимента на Porsche да разширява границите на производителността и технологиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА