6 Август, 2024 09:45 1 157 0

Ferrari се сбогува с няколко модела наведнъж

  • ferrari-
  • 812-
  • 912 gts-
  • sf90-
  • sf90 stradale

SF90 Stradale и 812 GTS няма да се продават повече 

Ferrari се сбогува с няколко модела наведнъж - 1

Ferrari навлиза в нова ера, тъй като се готви да се сбогува с два модела - SF90 Stradale и 812 GTS. Тези напускания бележат стратегическа промяна за италианския автомобилен производител, тъй като той се фокусира върху бъдещото развитие на продуктите.

SF90 Stradale, новаторски хибриден суперавтомобил, скоро ще бъде заменен от наследник, чиито подробности остават забулени в тайна. Въпреки това шпионски снимки вече разкриха тестово муле, което подсказва за още по-екстремна насоченост на модела.

Ferrari се сбогува с няколко модела наведнъж

Моделът 812 GTS, версия без таван на 812 Superfast, също ще бъде спрян от производство. Неговият заместник вероятно ще бъде нов вариант Spider, базиран на предстоящия наследник на 812.

Тъй като Ferrari развива продуктовата си гама, ентусиастите с нетърпение очакват появата на следващото поколение суперавтомобили, готови да продължат наследството на марката за производителност. Очаква се скоро компанията да се сбогува също и с Roma, но за това все още няма официална информация.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА