20 Август, 2024 15:16 1 213 5

Фини промени за новия Opel Mokka

  • opel-
  • mokka-
  • mokka electric

Очакава се дебютът да се състои през следващите месеци

Фини промени за новия Opel Mokka - 1

Настоящото, второ поколение на Opel Mokka се радва на успех в продажбите още от пускането си на пазара през 2020 г., като неизменно се нарежда сред най-продаваните автомобили в Европа.

Въпреки че предстоящият фейслифт няма да промени драстично външния вид на Mokka, са предвидени някоипромени. Шпионски снимки разкриват преработена предна решетка и броня, както и актуализирани детайли на долната част на въздухозаборника. Концепцията "Vizor" се запазва, но подписът на LED фаровете ще еволюира, вероятно по подобие на Corsa.

Фини промени за новия Opel Mokka

Очаква се профилът и задната част на Mokka да останат непроменени. На хоризонта обаче се очакват подобрения в интериора, включително нов волан, заимстван от Astra, и потенциално модернизирани дисплеи на информационно-развлекателната система.

Фини промени за новия Opel Mokka

Възможностите за задвижване вероятно ще останат непроменени, като ще бъдат пренесени съществуващите бензинови, хибридни и електрически варианти. Пробегът на Mokka Electric може да претърпи леко подобрение благодарение на потенциални аеродинамични подобрения.

Като цяло, обновеният Opel Mokka има за цел да надгради успеха на настоящия модел, като същевременно въведе фини визуални и технологични актуализации, за да запази привлекателността си в конкурентния сегмент на компактните кросоувъри.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 4 Отговор
    Само дето се пише фиННи.....

    Коментиран от #5

  • 2 Авто сервиз

    3 0 Отговор
    Живот и здраве , след няколко години ще си го купим от Горубляне
  • 3 Сарая

    2 1 Отговор
    Самия факт че SUV е с 4 болта на джантите ....трябва да ви говори много !

    Коментиран от #4

  • 4 Отец Петка

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сарая":

    Това е една надута корса, малък двигател с турбо предполагам.
  • 5 Да знаеш

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Имаш много здраве от учителката ти по български.
    Така го признасяме, но се пише ФИН в мъжки род, а не ФИНЕН,
    значи в множествено число е ФИНИ.