22 Август, 2024 18:56 1 587 2

BMW подготвя екстремна версия на M2

  • bmw-
  • m2-
  • m2 cs

Тя ще е насочена към писта

BMW подготвя екстремна версия на M2 - 1

BMW M Motorsport представи тийзър на предстоящия си състезателен автомобил от начално ниво, базиран на второто поколение 2 Series. Този нов модел, който ще последва стъпките на предишни успешни състезателни варианти като M235i Racing, M240i Racing и M2 CS Racing, е готов да предложи вълнуващо и състезателно изживяване както за отборите, така и за отделните водачи.

Тийзър изображенията разкриват по-агресивен и фокусиран върху пистата дизайн в сравнение със стандартнияM2. Забележителните характеристики включват ясно изразен преден сплитер, по-голям спойлер на багажника и нови джанти обути в гуми Goodyear. Интериорът се отличава и с пълна клетка и състезателни седалки, осигуряващи безопасна среда за водачите.

BMW M Motorsport подчертава важността на предлагането на достъпни състезателни опции за отбори и новаци. Новият състезателен автомобил има за цел да осигури висококачествена и конкурентна платформа, която е достъпна за по-широк кръг ентусиасти.

Въпреки че конкретните подробности за представянето и техническите спецификации на автомобила остават в тайна, тийзър изображенията подсказват, че той ще бъде сериозен конкурент на състезателната писта. Очаква се комбинацията от олекотена конструкция, мощен двигател и усъвършенствана аеродинамика да осигури изключителни характеристики и управление.

От BMW M Motorsport все още не са потвърдили точната дата на пускане на новия състезателен автомобил. Компанията обаче активно разработва модела и ще обяви повече подробности в бъдеще. Докато състезателните ентусиасти с нетърпение очакват официалната премиера, очакванията за това вълнуващо ново попълнение в гамата на BMW M Motorsport нарастват.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с коня

    8 1 Отговор
    Ма как бяга БМВ-тоооо!:)
  • 2 Град Козлодуй

    3 0 Отговор
    Карай Умно Приятелю и Късмет🥰