24 Август, 2024 12:00 3 765 5

Mercedes ще последва примера на Audi с Q7

  • mercedes-
  • gls-
  • eqs-
  • audi-
  • q7

Очаква се трети фейслифт на GLS

Mercedes ще последва примера на Audi с Q7 - 1

Mercedes-Benz GLS, флагманът на SUV гамата на Mercedes с двигатели с вътрешно горене, ще бъде обновен през 2025 г. Докато външните промени се очаква да бъдат ограничени до предната част, интериорът може да претърпи значително обновяване с потенциалното приемане на нова информационно-развлекателна система, подобна на Hyperscreen, която се намира в EQS.

Основните промени, които се очакват за GLS през 2025 г., включват нов дизайн на предната част, променена радиаторна решетка и по-ниска броня и потенциално нова информационно-развлекателна система с по-големи дисплеи. Гамата двигатели се очаква да остане непроменена, като опциите ще включват 3,0-литров шестцилиндров дизелов двигател и 3,0-литров шестцилиндров бензинов двигател, и двата с mild-hybrid технология. Версията Maybach запазва мощния си 4,0-литров V8 двигател.

Mercedes ще последва примера на <a href="https://bazar.bg/obiavi/avtomobili/audi" target="_blank">Audi</a> с Q7

Като цяло фейслифтът на GLS от 2025 г. вероятно ще бъде сравнително незначителна актуализация, фокусирана върху освежаване на външния вид на модела и потенциално подобряване на технологиите в интериора. Въпреки това, като се има предвид позицията на GLS като флагмански SUV в гамата на Mercedes, дори малки промени могат да окажат значително влияние върху неговата привлекателност и пазарна конкурентоспособност.

Актуализираният GLS ще продължи да предлага луксозен и просторен интериор с усъвършенствани характеристики като удобни седалки, обширно товарно пространство и редица опции за удобство и технологии. Макар че точните подробности за фейслифта на 2025 GLS все още не са потвърдени, очаква се гореспоменатите промени да осигурят фино освежаване на модела и да запазят позицията му на водещ луксозен SUV.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 3 Отговор
    Май ТОКА не е СТОКА за МПС ‼️
    Поне засега🤔
  • 2 на тези мерцедеси

    9 2 Отговор
    най-яката екстра е затварянето на багажника с бутон или чрез сензор за движение.

    Коментиран от #5

  • 3 Антон

    7 5 Отговор
    Нефелна рекламна статия!
    Не знам дали има по-недъгав мерц ит ГЛС. Това още от времето когато беше ГЛ.
  • 4 Митьо Зъркела

    1 1 Отговор
    Mercedes GL 350 най-великият автомобил правен някога. Москвичи и Лади не участват в моята класация. Слава на Украйна !
  • 5 Митьо Зъркела

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "на тези мерцедеси":

    На тези мерцедеси най- якото е като натиснеш бутона sport и в багажника ти има една кофа със сини сливи,без да се катурне да изпревариш 6 камиона с пуснато обдухване на седалките по разбит път.