10 Септември, 2024 15:16 1 963 3

Още един класически автомобил изгоря в затворено ремарке (ВИДЕО)

  • hispano-suiza-
  • пожар-
  • ремарке-
  • конкурс за елегантност

Hispano-Suiza е произведен през 1934 година

Още един класически автомобил изгоря в затворено ремарке (ВИДЕО) - 1

Hispano-Suiza J12 Vanvooren Cabriolet от 1934 г. беше унищожен при пожар в затворено ремарке, малко след Конкурса за елегантност в Пебъл Бийч. Оценен на 2 млн. долара, автомобилът е бил ценно притежание и свидетелство за автомобилното майсторство.

Пожарът е възникнал, докато ремаркето е било паркирано на мястото на събитието, и властите са реагирали бързо, за да потушат пламъците. За щастие, не се съобщава за наранявания, а водачът на теглещото превозно средство е успял безопасно да отдели ремаркето.

Причината за пожара продължава да се разследва, но властите изключват нечиста намеса. Този злополучен инцидент напомня за рисковете, свързани с транспортирането на ценни класически автомобили, още повече след като е вторият подобен през последните седмици.

С продължаването на разследването на пожара ще стане ясен пълният размер на щетите, нанесени на Hispano-Suiza J12 Vanvooren Cabriolet.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    6 4 Отговор
    САЩ се самозапалват!
  • 2 123456

    8 1 Отговор
    мерише на застрахователен кейс ! А, Скъли ?
  • 3 Последния Софиянец

    5 3 Отговор
    Копейката освен за бела лада за друго не мечтае в тинята!