19 Септември, 2024 14:36 804 5

Ford призна, че китайските автомобили са заплаха

  • китай-
  • електромобили-
  • автомобили

Шефове на компанията са тествали различни модели

Ford призна, че китайските автомобили са заплаха - 1

Автомобилният пейзаж претърпя значителна трансформация, а китайските производители на автомобили се превърнаха в сериозни конкуренти. Главният изпълнителен директор на Ford Джим Фарли призна заплахата, която представляват китайските електромобили, като подчерта бързия им напредък в технологиите и качеството.

The Wall Street Journal съобщава, че Фарли и финансовият директор Джон Лоулър са били особено впечатлени от електрическите автомобили, които са тествали по време на посещение в Китай. Това преживяване подчертало необходимостта Ford да ускори усилията си в разработването и производството на електромобили.

Правителствата по света признават нарастващото влияние на китайските производители на автомобили и въвеждат мита, за да защитят националните си индустрии. Съединените щати наскоро обявиха 100% мито за внос на китайски електромобили, а Европейският съюз обмисля подобни мерки.

Въпреки тези търговски бариери китайските производители на автомобили продължават да постигат успехи на световния пазар. Способността им да предлагат конкурентни цени, модерни технологии и висококачествени продукти ги определя като силни конкуренти в областта на електрическите превозни средства.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормално

    7 0 Отговор
    Гяволъците водят до това
    а като са на глобално ниво още по-добре
  • 2 Гориил

    11 2 Отговор
    Самият Форд отстъпи огромен дял от световния автомобилен пазар на Китай без съпротива. Това показва неефективността на милионите долари, похарчени от компанията за лобиране в Конгреса.
  • 3 БеГемот

    7 1 Отговор
    Е нали сме пазарна икономика....по добрият да победи ....или...само когато ни изнася...
  • 4 Гориил

    3 0 Отговор
    Днес със сигурност можем да кажем, че колкото повече сте затънали в Украйна, толкова по-малко ресурси ви остават, за да се борите с хегемонията на Китай. Рано или късно Азия ще взриви умовете на американците, тъй като самите американци все още са в плен на остарялото. клишета и стереотипи. Това е камбанен звън за бъдещето на Америка, защото отрезвяването ще бъде непоносимо болезнено.
  • 5 ИстЕната

    0 0 Отговор
    Китайските коли са заплаха, това е факт. Но факт е също, че Форд без продажбите на F150 в САЩ са фалирали... В Европа продажбите им клонят към 0. И това те много добре го знаят.