26 Септември, 2024 10:22 486 0

McLaren загатна за наследника на P1 (ВИДЕО)

  • mclaren-
  • p1-
  • f1

Дебютът ще се състои на 6 октомври

McLaren загатна за наследника на P1 (ВИДЕО) - 1

McLaren намекна за предстоящото представяне на нов хиперавтомобил, който вероятно ще бъде наследник на емблематичния P1. Компанията пусна кадър, в който са представени F1 и P1 - два от най-известните ѝ модели, и който завършва с дата 6 октомври.

Въпреки че точните подробности за новия хиперавтомобил остават в тайна, очаква се той да разполага с нов хибриден V8 задвижващ агрегат и отличителен дизайнерски език. Това ще отбележи значително отклонение от V8 с две турбини, използван в MP4-12C и P1.

Представеният през 2012 г. P1 остава еталон за хибридните хиперавтомобили. Неговият мощен хибриден задвижващ агрегат, усъвършенствани технологии и изключителни характеристики затвърдиха легендарния му статут. Новият хиперавтомобил на McLaren има за цел да продължи това наследство и да разшири границите на автомобилното инженерство.

С предстоящото разкриване автомобилният свят с нетърпение очаква да види какво са подготвили от McLaren. Този нов хиперавтомобил може да промени правилата на играта и да затвърди повече позицията на McLaren като един от лидерите в областта на високопроизводителните автомобили.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА