26 Септември, 2024 14:30 829 1

Класическо Ferrari получи 6х6 трансформация (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • testarossa-
  • 6x6

Testarossa-та вероятно е дело на Gas Monkey Garage

Класическо Ferrari получи 6х6 трансформация (ВИДЕО) - 1

Ferrari Testarossa е претърпяло радикална трансформация и сега има шест колела и три оси. Смята се, че това драстично отклонение от оригиналния дизайн е дело на Ричард Роулингс, известна фигура в автомобилния свят и собственик на Gas Monkey Garage. Роулингс има опит в модифицирането на класически автомобили, особено на Testarossas, и това последно творение не прави изключение.

Ferrari вероятно ще изрази категорично неодобрение на тези модификации, тъй като те са известни със защитната си позиция по отношение на запазването на целостта на класическите си модели. Обширните промени по Testarossa включват напълно преработена задна част, включваща нови задни светлини, ауспухови тръби и забележителна броня. Може би най-значителната промяна е добавянето на две допълнителни колела и допълнителна ос, което налага модификации на шасито на автомобила. Макар да не е сигурно дали емблематичният двигател също е бил модифициран, много вероятно е той да е претърпял някои промени, които да допълнят драматичните изменения във външния вид на автомобила.

A post shared by Samuel Huber (@hvber.media)

Шестколесната Testarossa е свидетелство за безграничната креативност и изобретателност на автомобилните ентусиасти. Тя обаче е и ярко напомняне за често спорните отношения между производителите на автомобили и тези, които се стремят да разширят границите на техните проекти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Направено е за да има сцепление задницата при тази голяма мощност . Всички знаем какво е БМВ само на задно предаване даже с 230 коня и не само БМВ !!!