4 Октомври, 2024 09:40 729 8

Пикапът Ram 1500 ще се продава в Европа

  • ram-
  • 1500-
  • европа

Обновеният модел беше представен в Торино и скоро ще стъпи на пазара в редица страни от ЕС на цена от 62 000 евро

Пикапът Ram 1500 ще се продава в Европа - 1

Новият Ram 1500 2024 може да бъде разпознат по променения дизайн на предната част, а също така получава нова многофункционална задна част на каросерията. В кабината се появява нов виртуален инструментален панел и голям 14.5-инчов сензорен екран в портретен формат, а срещу допълнително заплащане се предлага и дисплей за пътника отпред.

Пикапът Ram 1500 ще се продава в Европа

Конфигурацията на Ram 1500 за Европа включва проекция на предното стъкло, сензори за паркиране и камера за задно виждане. Най-наточената версия има и камери за кръгов обзор, навигация, акустика Klipsch с 23 високоговорителя, адаптивен круиз контрол, електрическо задвижване и масаж на седалките.

Пикапът Ram 1500 ще се продава в Европа

Новият Ram 1500 не се предлага с V8 двигатели. Моделът ще е наличен с 3.6 л (305 к.с.) и 3.0 л турбо (420 и 540 к.с.) шестаци. Тези агрегати са съчетани с 8-степенен автоматик. Най-мощният двигател е поставен на екстремния Ram 1500 RHO с увеличен просвет, подсилено окачване и гуми за офроуд.

Пикапът Ram 1500 ще се продава в Европа

Ram 1500 е с товароносимост от един тон, а може да тегли 3.5-тонно ремарке. През третото тримесечие на 2025 година електрическият автомобил Ram 1500 REV с 654 конски сили, способен да измине 563 км без презареждане, също ще се появи на европейския пазар.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сарая

    4 0 Отговор
    Въй и колко ЕВРО стандарт ще е това ?
  • 2 сектант

    5 0 Отговор
    е нормално то и тук трябва да се задоволят малко шушулковците. тоя пикап в софия офроуд или тежки товари няма да види - само до мола и обратно от някоя чалгаджийка
  • 3 Джуган

    2 1 Отговор
    Този туч е почти 6 метра дълъг и широк над два метра. Японския ми средноразмерен пикап едва влиза и маневрира в подземните гаражи на моловете, така че съветвам всички кифли и джендъри които мислят да го купят, първо да го пробват в мол Парадайс

    Коментиран от #7

  • 4 СЗО

    3 1 Отговор
    Няма проблем, ние хемито пак ще си го внасяме от Америка.
  • 5 БОЗА

    6 1 Отговор
    Това,кат види бензиностанция само си пуска мигача... ;-)))
  • 6 Дедо ви

    2 2 Отговор
    На тия пикапи без V8 им се губи и тръпката и душата и цялата идея... Оставаш без един от най-големите плюсове и само с минусите - размери неподходящи за Европа, логистично по-сложна поддръжка заради чакане на части и т.н. Хеми-та ще внасяме от Америка още 2-3-5-7 години, но и там вече не ги предлагат в новите пикапи. Явно ще караме старите коли до откат и това е. Поредното нещо, което еколозите съсипаха.

    Коментиран от #8

  • 7 В Сердика

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Джуган":

    ще е по-лесно, но не е ПарадайЗа
  • 8 ФЕН

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дедо ви":

    Сигурен съм,че същото казваш и за Жигулите и Ладите....руски коли си карал и затова изказваш мнение. Но на амеканска осмак се съмнявам да си се качвал....