Last news in Fakti

7 Ноември, 2014 12:16 977 0

Хотелиери засипват Ангелкова с въпроси

  • хотелиери-
  • засипват-
  • ангелкова-
  • въпроси

Куп въпроси очакват новия министър на туризма Николина Ангелкова. Това коментира за Gramofona.com хотелиерът Веселин Налбантов. Той призна, че е щастлив от факта, че дълго исканото ведомство вече е факт. „Необходимо беше да имаме министерство на туризма. Постигнахме целта си”, категоричен бе Налбантов. По думите му е повече от нужно  в един от най-посещаваните морски курорти най-накрая да има ред и правила. Налбантов счита, че е време задкулисието да остане в историята.

„Крайно време е циганията да спре. В Слънчев бряг няма власт, бяхме оставени на самотек. Кукловодите от всички партии крадат. Време е за промяна!”, допълни хотелиерът.

За него няма значение кой оглавява поста туристическото министерство. Личността според Налбантов няма нищо общо с управлението.

Според председателя на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг Елена Иванова времето на това министерство дойде. Иванова отказа да коментира по-обстоятелствено новия министър на туризма Николина Ангелкова, съобщи "Грамофона".

„Вариантът за министър не е най-добрият, но може би е по-добрият от липсата на такъв. Това е политическо назначение. По-добре е така, отколкото министър, който да гледа личните си интереси”, разясни Иванова.

В края на сезона черноморските хотелиери и ресторантьори затвориха пътя при изхода на Ахелой. Те настояват за туристическа полиция, отделяне на Слънчев бряг от община Несебър и обособяването му в национален курорт, четирилентов път от Летището до курорта.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА