Last news in Fakti

18 Март, 2015 03:00 911 0

Напрежението от началото на работната седмица може да причини неделно безсъние

  • безсъние-
  • седмица-
  • служители

Някои от служителите не могат да спрат да мислят за нещата в службата

Напрежението от началото на работната седмица може да причини на служителите неделно безсъние, съобщи hrmasia.com.

Според изследване на Tune Hotels Group една четвърт от британците не могат да спят добре в нощта на неделя срещу понеделник. Това най-често се дължи на напрежението и подготовката за стреса на работното място, през който предстои да преминат.

Много хора не могат да заспят, защото непрестанно мислят за предстоящата работна седмица.  Интересно е, че много от проучените работници изпитват напрежение дори от идеята за пътуването до работа през следващия ден. 10% от анкетираните служители признават, че се притесняват относно начина, по който ще стигнат до работа в понеделник сутрин.

Като цяло британските служители  спят по шест часа на нощ, което е значително по-кратко от стандартните 8 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА