Last news in Fakti

24 Март, 2015 05:00 1 863 2

Ще развиват синята икономика в района на Черно море

  • ивайло московски-
  • развиват-
  • синята-
  • икономика-
  • района-
  • черно море

Ще се проведе и конференция на тема „Стратегическа инфраструктура и инвестиции 2015 България и Западни Балкани”

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски ще открие международна конференция „Интелигентен и син растеж - нови възможности за синята икономика в региона на Черно море“. Форумът се организира съвместно от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Европейската Комисия. Конференцията ще има три сесии – „Свързване на бизнеса“, „На риболов за туристи“ и „Създаване на условия за морския бизнес“.

Участие в събитието ще вземат Кармену Вела, европейски комисар по въпросите на околната среда, морското дело и рибарството, както и представители от Румъния, Украйна, Молдова, Грузия и различни организации в Черноморския регион.

Откриването на форума е на 24 март от 9:15 ч., в зала „Роял”. След края на първия панел министър Московски и еврокомисар Вела ще дадат изявление.

Ивайло Московски ще участва и в конференция „Стратегическа инфраструктура и инвестиции 2015 България и Западни Балкани”. Форумът се организира за десета поредна година от Градът медия груп и се утвърди като успешна платформа за комуникация между правителството и бизнеса.

Министър Московски ще открие Третия панел на конференцията, който се фокусира върху развитието на транспорта и транспортната инфраструктура. Той ще направи презентация на тема „Приоритети в сектор „Транспорт” за периода 2014 – 2020 г.”

Събитието ще се състои на 24 март 2015 г. в София. Участието на министър Ивайло Московски започва в 13 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Дрън дрън, че пляс.
  • 2 Дядо Поп

    0 0 Отговор
    Тия са или наивници,или мошенници. За каква икономика става дума след като всеки ден десетки малки и средни фирми,хлопват кепенците.И това не го казвам наизуст,това са сведения от сре- дите на хора занимаващи се със счетоводство.Всеки път ,като минавам по места ,където не съм минавал скоро,виждам магазини или ателиета затворени и търсещи нови балъци за наем,това се познава и по нивата на наемите.Това сигурно са признаци на здраво работеща икономика.