Last news in Fakti

30 Април, 2015 05:00 1 949 1

Уволниха самотна майка заради съобщение във Facebook

  • facebook-
  • уволнение-
  • работа

Кейтлин Уолс дори не могла да започне работа

Уволниха самотна майка заради съобщение във Facebook - 1
Снимка: БТА/AP

Самотна майка бе уволнена от работата си в дневен център за грижа за деца, заради съобщение във  Facebook, съобщи „Мирър“.

Американката Кейтлин Уолс е трябвало да започне работа в занималня за деца в Тексас. Само няколко часа преди да започне своята първа смяна, 27-годишната жена написала в социалната мрежа следното съобщение:

„Започвам нова работа, но наистина мразя работата с дневни грижи“.

Това послание бързо събрало множество негативни коментари. Нейните шефове също разбрали за съобщението и казали на Уолс да не се тревожи повече и да не ходи на работа.
Пред CBS жената заявява:

„Наистина се нуждая от тази работа. Аз съм самотна майка, която се опитва да заживее сама. Толкова много хора ме нападнаха, просто защото казах, че не искам да съм покрай много деца през целия ден.“

Потребителите във Facebook бързо определиха Кейтлин като „тъпа“, а някои дори я оприличиха на „бубонна чума“. Тя твърди, че не е искала да обиди никого и че определено не е искала да създава впечатлението, че мрази деца. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Не е искала но е показала, че не обича деца. Да не се оплаква. Мястото и е в нощен клуб.