Last news in Fakti

29 Юни, 2015 18:41 4 055 4

Готов ли е българина да се довери на машина за заплащане на сметки ?

  • българина-
  • машина за заплащане-
  • сметки-
  • cashterminal

На много места по света хората са свикнали да заплащат различни сметки и вноски на киоск терминали. В България тези устройства вече се срещат на над 1000 места и са познати като Cashterminal.

Все повече хората разбират, че е по-лесно да застанат пред устройството и да заплатят сметките си за телефон, ВиК, Топлофикация, Интернет и ТВ и др. , както и вноските си по кредити или дори фиш към КАТ без да се редят на дълги опашки и да отнемат време от и без това претрупаното си ежедневие.

Устройствата Cashterminal вече имат директна онлайн връзка с големите доставчици на услуги като EVN, CEZ, Виваком и много други като по този начин облекчава клиентите, защото дори дадения абонат да е в София и да трябва да плати сметка за ток към EVN в Пловдив на Cashterminal може да го направи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хоспис

    0 0 Отговор
    Лошото е само тъпата машинка като ти каже благодаря ви за опита , но е неуспешен опитайте пак и тогава кви ги чиним? Парите ги няма и никой не вярва.
  • 2 моцар ела

    0 2 Отговор
    Много банки предлагат услуга за плащане на битови сметки и данъци по абонаментен номер. Няма какво да ходите да търсите кештерминал, а направо си плащате от личния кабинет. Неприятното е потребителската такса за обслужване на сметката, която при различните банки и сметки е от 1.25 до 2.50лв. на месец и ще дразни много бабите.
  • 3 Да

    0 0 Отговор
    Аз,пък съм ползвал услугите на кештерминала,и съм ОК.Много лесно,удобно и практично.Тва е за хора с модерно виждане.На който не му харесва да ходи на опашки с баби,дядовци,роми и да му мирише на пролетни цветя.:)
    До#2 Да отговорил си на въпроса защо не е добре да се плаща по банка.Или ти обичаш да храниш банките с 2.5 кинта.10 пъти като е направиш това упражнение са 25 кинта.Не е ли по - добре с тези кинти да си купиш нещо за софрата от примерно някой голям магазин и да си платиш и сметките на кештерминала.
  • 4 onq s konq

    0 0 Отговор
    Плащайте си като мене всичко в кеш и няма да ви пука от никакви родни и международни хакери,виенски "Пратери" или водни катери!